VENHUIZEN, 20100209 — Vanwege de komende Valentijnsdag heeft de website www.fruitmandshop.nl een bijzondere actie in het leven geroepen. Klanten die via de webwinkel een fruitmand “barok” of “top boeket” bloemen laten bezorgen, krijgen op verzoek de Kamasutra Chocolate Bodypaint Set cadeau. Deze wordt met de fruitmand meegeleverd. “Het is voor het eerst in Nederland dat een traditioneel product als een fruitmand, gecombineerd wordt met een erotisch product”, aldus het bedrijf.

De “Kamasutra bodypaint set” is een pot met chocolade bodypaint van het merk Kamasutra. Samen met een bijpassende kwast wordt deze geleverd in een geschenkverpakking. “Met dit cadeau kunnen geliefden niet alleen het fruit, maar ook elkaar insmeren”, aldus Fruitmandshop.nl. “Fruit en chocolade zorgen immers al generaties lang voor genot.”

Klanten die interesse hebben in het bijzondere valentijnscadeau kunnen verder kijken op www.fruitmandshop.nl/valentijnsdag. Hierop staat alle relevante informatie, alsmede de speciale actiecode.

De actie loopt van maandag 8 februari t/m vrijdag 12 februari 2010.

Website: http://www.fruitmandshop.nl