Zondag 6 maart is het zover, Kung-Fu Lansingerland opent z’n deuren van de Black Belt Kung Fu Academy met spectaculaire demonstraties.

Een stukje geschiedenis
Kung Fu is een Chinese vechtkunst die stamt uit de beroemde zuidelijke Shaolin tempel. Verschillende trainings zalen in de tempel droegen de naam Kung Fu Dim (eeuwige lente hal) waarnaar de stijl in de daarop volgende generaties werd vernoemd Wing Tjun Kuen (eeuwige lente vuist).

De stijl werd generaties lang, na het afbranden van de Shaolin tempel in het geheim doorgegeven in clans en families. In de jaren vijftig werd het in Hong Kong toegankelijk voor het publiek .

Proefles Wing Tjun Kung Fu
Wekelijks is er de mogelijkheid om bij Kung Fu Lansingerland deel te nemen aan een vrijblijvende en gratis Kung Fu proefles. De proeflessen beginnen eerder dan de reguliere les en worden in klein groepsverband gegeven om zo een persoonlijke benadering te waarborgen. Tijdens de proefles wordt het Kung Fu duidelijk gemaakt door het trainen van verschillende basis oefeningen, theorie behandeling en de mogelijkheid om vragen te stellen.

voor meer info zie de website

Website: http://www.kungfulansingerland.nl

Bron: EMEA Persberichten