Het nieuwe autokeurmerk naast Bovag, dat staat voor zekerheid en gemak

LeaseProf Service Centers zijn inmiddels door heel Nederland te vinden. De naam staat voor het keurmerk dat vakkundig onderhoud en service aan lease auto's garandeert. Veel professionele Bovag garagebedrijven dragen inmiddels het vignet van LeaseProf Service Centers. Dit staat voor service, kwaliteit en gemak voor de zakelijke autorijder. Dus altijd dichtbij de klant. Het landelijke netwerk is gespecialiseerd in service en onderhoud aan lease auto's van elk merk en type. Iets dat veel voordelen biedt aan de zakelijke rijder. De service- en onderhoudsbeurten aan auto's verlopen snel en vakkundig. Ook biedt LeaseProf het gemak van gratis haal- en brengservice.

Service lease auto
Het landelijk netwerk van LeaseProf biedt een constante, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een aantrekkelijke prijs. Deze kwaliteit wordt vanuit de organisatie gegarandeerd, gecontroleerd en ondersteund. Eigenlijk beantwoordt het in elk opzicht aan de wensen en eisen van de zakelijke autorijder. Elke leaseklant kan zeker zijn van gekwalificeerde medewerkers en vakkundig onderhoud. Maar ook van haal- en brengservice. En indien gewenst zorgen zij voor vervangend vervoer.

Elk merk lease auto
De vakmensen van de LeaseProf-autobedrijven hebben up-to-date kennis van de laatste technieken. Ongeacht merk of type auto. Zij voeren elke vorm van onderhoud en reparatie vakkundig uit. Altijd volgens specificaties van de fabriek. Fabrieksgarantie blijft dan ook absoluut van gewaarborgd.

Snel een afspraak
Helderheid en duidelijkheid staan bij ieder LeaseProf-bedrijf hoog in het vaandel. Wie een afspraak maakt, kan gegarandeerd binnen vijf werkdagen terecht voor leaseauto onderhoud. Bij vragen of een onverhoopte klacht weet de leaserijder direct bij wie er kan worden aangeklopt. Voor dergelijke zaken heeft elk LeaseProf-bedrijf namelijk een vaste contactpersoon.

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie over de LeaseProf-organisatie kunt u contact opnemen met LeaseProf Service Centers, Raymond Uijtendaal telefoon 0162-497480

Website: http://www.leaseprof.nl

Bron: EMEA Persberichten