22 Februari 2011 PERSBERICHT
T.a.v . alle NeXus gebruikers, contacten en vrienden,

München, Duitsland 22 Februari Mind Media BV (Nederland) presenteert vol trots, de nieuwe NeXus-10 Mark II, het ultieme bio- en Neurofeedback systeem, op de BFE biofeedback conferentie in München, Duitsland.

Dit is een grote stap in de familie van de draadloze NeXus fysiologische meet en feedback systemen die Mind Media BV introduceerde in het jaar 2004. Behalve dat het systeem over dezelfde uitstekende 24 bit signaalkwaliteit beschikt als zijn voorloper, biedt de NeXus-10 Mark II verbeterde ruisonderdrukkingstechnologie , hogere sample rates, en een oplaadbaar Lithium polymer batterijpack, een groot OLED display, aansluiting via zowel USB 2.0 link als ook BlueTooth en SD flash en een nieuwe lijn aan digitale sensoren, die het systeem uitbreiden met tot 16 extra input kanalen. De NeXus-10 Mark II is een multi-modaal fysiologisch gegevensverwerkend en feedback systeem, dat een breed scala aan fysiologische sensoren ondersteunt.

Dhr. Hartsuiker, CEO van Mind Media BV: “Met de introductie van de nieuwe Mark II, kan er geen twijfel over bestaan dat voor wat betreft van multi-modale neurofeedback en biofeedback systemen, de NeXus/BioTrace lijn voorop blijft lopen, als de beste biofeedback technologie ter wereld. Wij geloven dat de Mark II het beste systeem is dat ooit gebouwd werd op dit gebied, qua electronische kwaliteit, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en software. De Mark II is gebouwd voor zowel de beginnende als de geavanceerde gebruiker. De nieuwe eigenschappen en voordelen zijn ontwikkeld met behulp van de feedback van duizenden gebruikers over de hele wereld en we zijn trots om nu het resultaat te kunnen presenteren. De eerste systemen zijn gepland om te worden verstuurd in april en we zullen een speciaal upgrade aanbod bieden voor een beperkt aantal gebruikers die hun oudere systeem willen inruilen. Voor meer informatie: www.mindmedia.info “

Over Mind Media BV

Mind Media BV, opgericht in 1992 in Nederland, is Europa's grootste ontwikkelaar, fabrikant en distributeur van fysiologische gegevensverwerkende Biofeedback/Neurofeedback systemen voor professioneel gebruik. Mind Media BV heeft wederverkopers in meer dan 50 landen over de hele wereld. We zijn gespecialiseerd in geavanceerde en ´user friendly technologie die gebruikt wordt voor klinische therapie, training en onderzoek op de interactie tussen de hersenen, lichaam en gedrag en voor de verbetering van gezondheid en prestatie.

Contactgegevens:
Dhr. Rinse Rooker, [email protected]. www.mindmedia.info , telefoonnummer: 0475-410123 (van 9 uur tot 17 uur)

Website: http://www.mindmedia.info

Bron: EMEA Persberichten