Moneybookers Mastercard Prepaid CreditcardAfgelopen maanden heb ik echt superveel reacties gehad over de Medius Mastercard Prepaid Card en de Exacard Mastercard Prepaid Card Er is blijkbaar veel vraag naar oplaadbare creditcards. Niet alle reacties zijn altijd even positief, maar ik hoop voor de “klagers” dat de problemen zijn opgelost.

Om toch zo’n goed mogelijk advies te geven, wil ik ook de Moneybookers Mastercard Prepaid Creditcard onder de aandacht brengen. U kunt bij de Moneybookers Mastercard Prepaid Creditcard kiezen voor een consumentenaccount en een businessaccount. De Moneybookers Mastercard Prepaid Creditcard heeft daarnaast de volgende specificaties:

- Gratis online/offline winkeltransacties
- Verenigbaar met iDEAL
- Zonder BKR toetsing of NBB toetsing
- Slechts een jaarlijkse vergoeding van €10, geen maandelijkse kosten
- Geldopname bij geldautomaten tegen een vaste vergoeding van €1,80, thuis of in het buitenland
- Deviezen slechts 1,99%
- Verkrijgbaar in de volgende valuta´s: EUR GBP USD PLN

Ik heb de kaart zelf ook besteld om zelf ervaring te kunnen opdoen. Voor dat lage bedrag kan je alles wel proberen toch.. Ook de kaart aanschaffen? klik hier.

Een leuk voordeeltje voor de mensen die vaak met Ryanair vliegen:
Bespaar €5 administratiekosten, elke keer dat u vliegt met Ryanair!

Hoe werkt het? Ryanair brengt 5€/5£ administratiekosten in rekening, behalve wanneer betalingen worden gedaan met een Prepaid MasterCard kaart.

Waarom de Moneybookers Prepaid MasterCard? Onze prepaid kaart is gemakkelijk en kostenefficiënt, en in het bijzonder geschikt voor de frequente reiziger met een laag FX-tarief en vaste lage ATM-tarieven in het buitenland.
Valuta’s: EUR – GBP – USD – PLN

Winkel overal waar u het MasterCard Acceptance Mark voor GRATIS ziet
Veel prepaid kaarten brengen kosten in rekening voor online/offline aankopen.
Wij niet. Als er valuta omgerekend moeten worden, rekenen wij een geringe vergoeding van 1,99% op ons groothandeltarief voor het omrekenen van valuta. Valuta’s: EUR – GBP – USD – PLN

Voor meer informatie over de Moneybookers Mastercard Prepaid Creditcard
www.moneybookers.com

Website: http://www.dewie.nl/2010/11/moneybookers-mastercard-prepaid-creditcard-oplaadbare-creditcard-ervaringen-en-reacties/

Bron: EMEA Persberichten