Amsterdam, 28 maart 2011

Johanna Glas uit Amsterdam start vandaag haar bedrijf Wat ik nog wil… : een uniek concept

Wat ik nog wil… biedt creatief advies, coaching en begeleiding aan mensen die ondersteuning zoeken bij het realiseren van een wensdroom.

Wat ik nog wil… richt zich op mensen die een diepgekoesterde wensdroom werkelijkheid willen laten worden. Klanten zijn mensen die daarbij ondersteuning of aanmoediging zoeken, zoals actieve ouderen, babyboomers (die vanaf nu met pensioen gaan), chronisch- of terminaal zieken, maar ook familieleden en naaste betrokkenen van deze doelgroepen. Zij kunnen door Wat ik nog wil… in te schakelen, helpen een wensdroom van hun dierbare in vervulling te laten gaan, zonder dat een beroep wordt gedaan op hun eigen, vaak schaarse, tijd.

Wat ik nog wil… organiseert activiteiten, reizen en belevingen, volledig op maat gemaakt en afgestemd op alle persoonlijke wensen, behoeften, mogelijkheden én beperkingen van haar klanten. Dit kan bestaan uit:

- reizen
- verblijf
- catering
- activiteiten en evenementen
- meet & greets
- persoonlijke verzorging
- persoonlijke begeleiding
- medische verzorging
- gespecialiseerd vervoer
- enz. (alles wat nodig is)

Johanna Glas (1958) werkte voorheen in theater-, film- & mediaproductie, als bedrijfsleider in de horeca en als persoonlijk assistent van topmanagers. Ook is zij sinds 2006 vrijwilliger in het humanistisch georiënteerde Hospice Veerhuis in Amsterdam. Ze beleeft veel plezier aan de omgang met bijzondere mensen, ook wanneer zij een heel andere culturele of maatschappelijke achtergrond hebben, of een heel eigen, uitzonderlijke levensstijl. Ze is zeer bedreven in het helpen vinden van creatieve oplossingen voor wensen en opdrachten die op het eerste gezicht misschien lastig uitvoerbaar lijken. Daarbij kan zij gebruik maken van een uitgebreid netwerk, o.a. in de zorg, in cultuur- en kunstsectoren, in de media, de journalistiek, de horeca, en in de reiswereld.

“Denk niet te snel dat iets niet kan, maar laten we kennismaken. Vertrouw je wensdroom toe aan Wat ik nog wil…”
__________________________________________________________

www.about.me/johannaglas
www.watiknogwil.nl
[email protected]

T 020 7370485
M 06 42269867

Website: http://www.watiknogwil.nl

Bron: EMEA Persberichten