Cuijk, 2 april 2010 Het lichtmetalen velgen seizoen is sinds gisteren weer officieel gestart! Alle lichtmetalen velgen fabrikanten introduceren hun nieuwe assortiment. VelgenShop.nl, de grootste online velgen shop lanceert een nieuwe lenteactie en maakt de winnaar bekend van de winteractie! Wilt u ook een gratis setje lichtmetalen velgen en banden?

Na een heftige winter zijn de eerste zonnestralen meer dan welkom. Het is lente! Hoewel de rokjes en korte broeken nog even op zich laten wachten, kan het genieten weer beginnen. Het is weer tijd om te wisselen naar een mooie set lichtmetalen velgen!

VelgenShop.nl – het uitgebreidste assortiment + gratis set lichtmetalen velgen
De lichtmetalen velgen fabrikanten introduceren allemaal weer hun nieuwe lichtmetalen velgen modellen. Uiteraard is het voordeligste – en uitgebreidste assortiment te vinden bij VelgenShop.nl. Daarnaast lanceert VelgenShop.nl een nieuwe lenteactie ´win uw aankoopbedrag terug'! Indien men een aankoop doet bij VelgenShop.nl in de maanden, april, mei of juni dan doet men automatisch mee! In juli zal vervolgens een trekking plaats vinden waar een winnaar uit zal komen. Deze winnaar krijgt het aankoopbedrag retour!

Afsluiting winteractie
De winteractie stond in het teken van de nieuwe website van VelgenShop.nl. Iedere bezoeker van de website mocht fouten op de website of ideeën doorgeven. De beste inzending kreeg een gratis set lichtmetalen velgen en banden plus monteren aangeboden, geschikt voor een auto naar keuze. De winnaar is geworden G. Derikx die ons een prachtig functionaliteitenplan instuurde.

Velgen Shop dankt iedereen voor hun bijdrage.

Op de foto (zie website) ziet u marketing manager K. Peters (links) samen met G. Derikx bij de gemonteerde set lichtmetalen velgen onder zijn Audi A3.

Website: http://www.velgenshop.nl/lichtmetalen-velgen/