Silver2date.nl geeft een nieuwe invulling aan het begrip ´een date'

Vandaag de dag zijn steeds meer mensen van middelbare leeftijd alleen. Alleenstaand door het verlies van een partner na een scheiding of overlijden, of bewust alleengaand. Veel 50+'ers verhuizen hun kinderen achterna of gaan vervroegd met pensioen. Ongemerkt verkeren velen van hen in een situatie waarin ze een minder rijk sociaal leven hebben dan ze zich zouden wensen, ook al neemt een groot deel van hen nog actief deel aan het arbeidsproces.

Een mens is niet geboren om alleen te zijn. Integendeel: de mens is gemaakt om ervaringen en interesses te delen, in welke vorm dan ook. Hoewel veel mensen zelfstandigheid en zelfs onafhankelijkheid een groot goed vinden, vinden ze het van nature fijn om bij anderen te horen en relaties aan te gaan. Of het nu gaat om een liefdesrelatie, een vriendschap, een zakelijke samenwerking of een relatie die gebaseerd is op gemeenschappelijke interesses: samen maakt sterk; één plus één is meer dan twee.

Bijna iedereen vindt het fijn om tijd door te brengen met een ander, een gelijkgestemde, een gelijkgezinde, met een maatje om leuke dingen mee te ondernemen. Samen op reis, een golfclinic volgen. Met anderen genieten van een mooie boswandeling, een concert of het bezoeken van een fair, zonder dat daar automatisch een serieuze of verplichtende relatie aan vastzit. Zelfs mensen die nog een partner hebben, zijn soms op zoek naar iemand om een gezellige dag mee te winkelen of een museum te bezoeken. Toch blijkt niet iedereen het even makkelijk te vinden om contact te leggen.

Dating Today

Silver2date.nl geeft een bredere en vernieuwende betekenis aan het begrip “date”. Aan een date zit gevoelsmatig een liefdesrelatie vast. Maar daten kan behalve in een liefdesrelatie, ook uitmonden in een leuke ontmoeting of een vriendschap. Silver2date.nl biedt een helpende hand bij het vinden van leuke inspirerende dates; een platform dat zich richt op mensen die vitaal, actief en vol enthousiasme aan de tweede helft van hun leven willen beginnen. Silver2date.nl biedt een scala aan stijlvolle sociale, sportieve en creatieve activiteiten die wij exclusief voor u organiseren. Als lid van Silver2date.nl kunt u onder andere deelnemen aan:

* golfevenementen en golfreizen, stedenreizen, strand-, bos-en stadswandelingen, exclusieve reizen, brunches en borrels, concerten, diner dates, wijncursussen en proeverijen en sportieve activiteiten.

Het is ons streven om niet alleen het online platform tot een succes te maken met stijlvolle activiteiten , maar ook om op een maatschappelijk verantwoorde manier een bijdrage te leveren aan het welzijn en welbevinden van ouderen. De Engelse taal heeft daar zo'n mooie term voor “wellbeing”. Het alleen zijn en erger: de eenzaamheid van ouderen is een steeds belangrijker punt van aandacht in onze samenleving. Mensen helpen om diverse relaties aan te gaan maakt hen simpelweg gelukkiger. Dit komt niet alleen henzelf, maar ook hun omgeving en soms zelfs hun werksituatie ten goede. Te denken valt aan het terugdringen van ziekteverzuim van bijvoorbeeld oudere werknemers in organisaties die te maken hebben met een verandering in hun levensomstandigheden. Het is ook niet ondenkbaar dat de zorgbehoefte van mensen boven de 50 jaar afneemt, naarmate ze een rijker sociaal leven krijgen.

Niet alleen de maatschappij, maar ook Silver2date is continu in beweging. Wij staan dan ook altijd open voor ideeën; in samenwerking met onze leden zijn wij altijd in voor nieuwe en vernieuwende activiteiten. Op de website vindt u onder het kopje Silver Activity ook een scala aan mogelijkheden om deel te nemen aan diverse (groeps)activiteiten.Silver Activity organiseert sociale, sportieve en culturele evenementen, als golfevenementen, brunches, borrels en diners, exclusieve reizen, kookworkshops, themafeesten en meer. Maandelijks is er de borrel Silver Drinks.

Vanaf medio November kunnen leden ook zelf activiteiten organiseren of oproepen op het prikbord plaatsen.

De website

Omdat onze doelgroep mensen vanaf 50 jaar een kritische en goed geïnformeerde doelgroep blijkt te zijn, heeft Silver2date.nl de website zeer eigentijds en (goed en snel) toegankelijk gemaakt. Aan de voorbereiding hiervan heeft een professioneel team meer dan een jaar gewerkt. Natuurlijk is het streven om uw privacy en uw persoonlijke gegevens optimaal te beschermen.

Bezoek onze website; wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met Silver2date.nl. Lees meer over alle mogelijkheden en voorwaarden en meldt u aan!

Website: http://www.silver2date.nl

Bron: EMEA Persberichten