Koning winter staat weer voor de deur. Hopelijk blijven monsterfiles zoals bij de sneeuwval van vorig jaar uit. Maar het hoeft niet te sneeuwen om het weer tegen te krijgen. Koude, mist, ijzel en andere winterse weerfenomenen kunnen ook voor problemen zorgen. Daarom is extra aandacht voor uw voorruit zeker aangewezen.
Zo rijdt u zorgeloos door de winter
Met een aantal voorzorgsmaatregelen kan u echter heel wat ellende met uw wagen vermijden. Sta daarbij zeker ook stil bij het effect dat winterweer op uw autoruiten kan hebben. Wij zetten voor u 7 tips op een rijtje die helpen voor een zorgeloos winters ritje: 
1.Zet in de winter uw verwarming nooit meteen te hoog
2.Laat uw voorruit controleren voor u op vakantie vertrekt
3.Voorkom doorscheuren en blijf niet rondrijden met een ster in uw voorruit
4.Afstand houden voorkomt steenslag en dus problemen met uw ruiten
5.Rij voorzichtig bij wegenwerken
6.Plak bij ruitschade de Autoglass Clinic beschermsticker over de ster
7.Laat geen waardevolle bezittingen achter in uw auto
Ondanks deze voorzorgsmaatregelen toch een probleem met uw autoruit? Dan is Autoglass Clinic er om u uit de nood te helpen in binnen- en buitenland. Bel naar 070 233 234 of surf naar www.autoglassclinic.be en wij helpen u meteen verder.
Gratis schaatsen op Winterland Hasselt
Als u nu online een afspraak met ons maakt met de actiecode ´WINTERLAND', dan ontvangt u twee gratis toegangskaarten voor de schaatsbaan op Winterland Hasselt. Van 18 november 2011 tot en met 8 januari 2012 wordt het Kolonel Dusartplein omgetoverd in een groot winterdorp. De schaatsbaan van 1.000 m² vormt het centrale decor met direct daarnaast het Winterland Café. Meer info hierover vindt u op www.winterland.be.
20 vestigingen in 2011
Autoglass Clinic kan 2011 ook feestelijk afsluiten. Met de nieuwe vestigingen in Moeskroen en Dour zijn we nu op 20 locaties in België te vinden, voor alle herstellingen van uw autoruit. In combinatie met een 30-tal mobiele units zorgt dit ervoor dat u altijd en overal nog dichter bij Autoglass Clinic bent.

Website: http://www.autoglassclinic.be

Bron: EMEA Persberichten