De telecom markt word in Nederland net zoals in de rest van de wereld steeds belangrijker in de samenleving. Daarom is goede informatie over steeds maar groeiende aanbod van telefoon en abonnementen noodzakelijk. AbonnementMobiel.com voorziet de Nederlandse consumenten reeds 1 jaar van informatie over alles wat er gebeurt op de Nederlandse Telecom markt.

Abonnementen

Telefoon maatschappijen zijn continue in beweging met hun abonnementen om de ervaringen van de gebruikers te verbeteren. Zo kwam afgelopen week Simpel met een nieuwe dienst Simpel Zakelijk. Sim only wordt in Nederland ook steeds groter, sim only aanbieders zoals Ben en Simpel worden dan ook veel besproken. Natuurlijk staan overige zaken zoals de BKR registratie die telefoon providers gaan afschaffen ook centraal. Alles omtrent telefoonabonnementen wordt op AbonnementMobiel.com behandeld, onder elke artikel is ruimte om te reageren als je het er niet mee eens bent of juist wel natuurlijk.

Telefoons
Wekelijks komen er nieuwe mobiele telefoons. Deze staan vaak nog vóór de lancering op AbonnementMobiel.com. Mobieltjes zijn een belangrijk onderdeel van abonnementen, daarom probeert elke provider zijn eigen draai aan hun abonnementen te geven om zo de meest aantrekkelijkste te zijn. Bij elke telefoon wordt vermeld wat de kosten zijn bij de verschillende webwinkels, en welke providers deze telefoon aanbieden. Hierbij kun je denken aan providers zoals Vodafone, T-Mobile en de redelijk nieuwe mvno MTV Mobile.

Jouw mening telt
Wat jij vind is belangrijk bij ons, daarom kan iedereen reageren! Elke reactie wordt behandeld en als de reactie een vraag is zal deze zo goed mogelijk worden beantwoord! Ben je opzoek naar een nieuwe accu, of wil je gewoon je weten wat providers jou kunnen aanbieden? Misschien ben je juist wel heel erg blij met je nieuwe Blackberry Torch? Het maakt niet, uit elke reactie is welkom!

Website: http://www.abonnementmobiel.com

Bron: EMEA Persberichten