Autoruiten herstellen en vervangen is vakwerk. Bij Autoglass Clinic vindt u de specialist waar u kwaliteit en service vindt voor een heel goede prijs. Kwaliteit… dat wil ook zeggen dat we met heel goed materiaal werken. En dat geldt natuurlijk ook voor de autoruiten die we gebruiken. Die zijn even sterk als uw oorspronkelijke originele ruit. …

 

Autoruiten met het keurmerk voor topkwaliteit

 

Wij werken enkel met autoruiten die het E-keurmerk hebben. Dat garandeert de kwaliteit van de ruit. Deze code is een com­binatie van cijfers en letters die exact vertelt wat de kwaliteit en de herkomst van de ruit is. Als het E-keurmerk op een autoruit staat, bent u zeker van originele en hoogwaardige kwaliteit. De ruiten die Autoglass Clinic gebruikt voldoen aan dezelfde technische specificaties als die van de autoconstructeurs. Uiteraard gaan we steeds trachten uw ruit te herstellen. Als uw ruit niet meer te herstellen valt vervangen wij deze door exact hetzelfde model. Het enige verschil is dat het logo van het automerk dan niet op onze ruiten staat.

 

Ja, wij hebben ook uw type voorruit

 

Er zijn tientallen verschillende autoruiten: verschillende merken gebruiken verschillende ruiten, er zijn ruiten die getint zijn, met zonneband, verwarming, lichtsensor, regensensor,… Er zijn ook onzichtbare verschillen zoals akoestisch glas, solar glas,… Maar goed nieuws: bij Autoglass Clinic weten we perfect welke ruit u nodig heeft.

 

Wij gebruiken daarvoor het ARGIC ruitcoderingssysteem. Dat geeft een code van 14 cijfers en letters aan elk type ruit. Zo staan de eerste twee cijfers voor het merk van de auto, de volgende twee voor het type…. en zo gaat het verder voor alle mogelijke ruitspecificaties. Wij stellen u gericht enkele vragen om te weten te komen welke ruit met welke code u precies nodig hebt. U gaat dus altijd tevreden naar huis, dankzij de kwaliteit en het vakmanschap dat u bij Autoglass Clinic altijd vindt.

 

 

 

Check Out These Popular Press Releases

Trending

Popular