Gouda, 3 december 2009 – Online shoppen wordt steeds populairder. De nieuwe website Cadeaubon.nl springt daar goed op in. De cadeautjes zoekende consument kan zich hier verheugen op originele presentjes. Maar wel in de vorm van waardebonnen. Zo heeft de gelukkige ontvanger lekker veel keuzevrijheid. Van dinerbonnen tot een spannend uitje in een Ferrari: verrassende cadeaubonnen hebben ze bij Cadeaubon.nl in overvloed.

Na Denemarken heeft Nederland binnen de EU het hoogste percentage inwoners met een breedbandinternetaansluiting. Het wordt daarnaast steeds normaler om goederen of diensten online aan te schaffen. Tussen de vele webwinkels kan de consument echter soms lastig zijn weg vinden. Cadeaubon.nl biedt uitweg voor mensen die cadeautjes zoeken maar er niet per se de deur voor uit willen gaan. Het is een nieuwe site waar je in no time kunt slagen voor het vinden van een origineel cadeau.

Communicatieadviseur Alexandra Smith: ´Het succes zit in het grote aanbod. Websitebezoekers kunnen hier sinds kort meer dan 40 soorten cadeaubonnen bekijken. Op Cadeaubon.nl tref je zowel de “bekende” waardebonnen als meer verrassende of avontuurlijke opties'.

De site biedt een handig overzicht van cadeaubonnen die zijn onderverdeeld in de categorieën: Hotel, Eten en Drinken, Er op Uit, Beauty en Diversen. Achter elke bon bevindt zich een nieuwe website met meerdere cadeauopties. Met een druk op de knop zit je in een andere wereld.

Met de feestdagen op komst zal het bezoekersaantal van de website waarschijnlijk behoorlijk toenemen. En de vraag wat er nu weer eens gekocht moet worden is voor de consument snel genoeg beantwoord. Die kan met Sinterklaas, Kerst of Valentijn kiezen voor een cadeaubon voor een schoonheidssalonbehandeling, een dagje uit, een hotelovernachting of een spannende luchtballonvaart. Of iets anders natuurlijk.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie over de website kunt u www.cadeaubon.nl bezoeken of contact opnemen met:
Robin Streng
[email protected]

Website: http://www.cadeaubon.nl