Covergreen, leverancier van bodembedekkende plantenmatten uit Nederland, heeft een agent voor België en Frankrijk aangesteld. De innovatieve wintergroene bodembedekkende matten van het bedrijf slaan zó goed aan, dat uitbreiding naar het buitenland voor de hand ligt. Mevrouw Marinette Defoort in Brussel zal de belangen van Covergreen in België en Frankrijk behartigen.

De bodembedekkers van Covergreen zijn voor zowel bedrijven en openbaargroen als voor particulieren de ideale oplossing om de tuin het hele jaar door groen te houden en tegelijkertijd vrijwel verlost te zijn van onkruid in de perken. Dat betekent een onderhoudsarme tuin of onderhoudsarm publiek- of bedrijfsgroen, wat aantrekkelijk is voor elke begroting. De kant-en-klare matten waarop de bodembedekkers zijn gekweekt, zijn 40 x 60 cm en geven de tuin of de perken meteen een volgroeid gezicht.

Niet alleen door een agent aan te stellen richt Covergreen de blik naar het buitenland. Het bedrijf doet dit jaar ook mee aan de vakbeurs “Dag van de Openbare Ruimte” in Mechelen (B) op 23 en 24 maart en aan de “Jardins, jardin” in de Parijse Tuilerieën van 26 tot en met 29 mei. Een beurs van allure voor zowel de vakmensen als het grote publiek.

In Nederland zijn de kant-en-klare bodembedekkers door iedere hovenier te leveren. In het Belgie en Frankrijk is dat niet. Neem contact op met mevrouw Defoort via de mobiele telefoon: Tel +32 475 272 378 (België) + 33 6 45 18 01 49 (Frankrijk) of via email: [email protected].

Noot voor de redactie, niet ter publicatie: Voor meer informatie of illustratiemateriaal kunt u contact opnemen met Covergreen, [email protected], telefoon: 0548-365 071 of kijk op www.covergreen.nl

Website: http://bodembedekkerstegenonkruid.nl

Bron: EMEA Persberichten