DEN HAAG De Media Ambassade in Den Haag, een fris en jong media bedrijf. Nederland heeft tientallen media bedrijven, toch maakt De Media Ambassade het verschil. Met het oog op de huidige mogelijkheden en technieken in de mediawereld past De Media Ambassade zich aan. Hoge design kwaliteiten voor websites tot iPhone applicaties, een breed scala aan mogelijkheden.

Vele media bedrijven van tegenwoordig worden vanaf zolders gerund en hebben onduidelijke manier van zaken doen. Bij De Media Ambassade is dit niet het geval, professionaliteit is het keyword. Julien de Bats begon 6 jaar geleden met het vak Webontwikkeling, met deze ervaring bouwt hij tegenwoordig voor veel grote maar ook MKB bedrijven. Met een kantoor gevestigd in Den Haag is het een fulltime bezigheid, dit vanwege de sublieme kwaliteit ontwerpen. De Media Ambassade is een media bureau met een oog voor detail. Ze werken alleen met de meest getalenteerde en gemotiveerde freelancers in Nederland.

Een minimum van 650.000 Apple iPhone gebruikers, geeft De Media Ambassade een nieuwe taak. Het ontwikkelen en designen van iPhone Applicatie's. Julien de Bats levert met zijn bedrijf de meest professionele Iphone Apps, met gebruikersvriendelijkheid op nummer een. Ook online promotie voor diensten en producten behoren tot de mogelijkheden.

Bezoek nu de website van De Media Ambassade!

Website: http://www.mediaambassade.nl