Apeldoorn, 24 februari 2011

Dimbare led vluchtwegverlichting stoort bezoeker Bioscoop / Theater niet!

Dimbaar
De vernieuwde Ledosafe van Ledolight is een dimbaar design vluchtwegsignalering armatuur. De Ledosafe is door zijn nieuwe dimfunctie in combinatie met zijn bekende compacte en elegante vormgeving nu bij uitstek ook uitermate geschikt om in bioscopen, theaters, musea, stijlvolle hotels en of horeca gelegenheden etc. toe te passen.

Elegant, compact en veelzijdig
Dit vernieuwde armatuur van Ledolight is veelzijdig toepasbaar als vluchtwegverlichting: te gebruiken voor inbouw, opbouw, wand-, haakse wand, pendel en in enkelzijdige of dubbelzijdige uitvoering. Leverbaar in centrale (24V en 230V) en decentrale uitvoering.

Voordelen dimfunctie
In bioscopen en of theaters wordt een 100% lichtoutput van de verplichte vluchtwegverlichting tijdens de voorstelling door bezoekers als storend ervaren en is derhalve niet wenselijk. Door de lichtoutput van de Ledosafe standaard op 25% of 50% in te stellen wordt deze storende factor weggenomen. Bij het wegvallen van de spanning zal de Ledosafe, conform norm, 100% uitlichten en een 25 meter leesafstand garanderen. Een bijkomend voordeel van de dimfunctie is dat het opgenomen vermogen maar 2W is in plaats van ca. 13W bij een 8W TL vluchtwegsignalering armatuur. Een forse vermindering van het energieverbruik (84%) naast een verminderde CO2 uitstoot!

Eigenschappen Ledosafe
• LED techniek
• Automatische Functie Test (AFT)
• Laag energieverbruik
• Zeer compact en elegant design
• Milieuvriendelijk (A-merk Ni-Mh batterij)
• Dimbaar (25%/50%/75%)
• Lange levensduur
• Intertek Keurmerk (Zweedse Kema Keur)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Luccon Noodverlichting en Ombouwservices
Dic Ros
Marketing
E-mail: [email protected]

Over Luccon Noodverlichting en ombouwservices: Luccon levert en verzorgt nood-, en vluchtwegverlichting oplossingen, diensten en producten van en gebaseerd op diverse fabrikanten die conform wetgeving en normeringen, op een kosteneffectieve wijze bijdragen aan de veiligheid van personen binnen en buiten gebouwen. Luccon zet de dienstverlening en levering van nood-, en vluchtwegverlichting producten van Arjo Noodverlichting in een nieuwe vorm voort met een focus op LED gebaseerde oplossingen.

Website: http://www.luccon.nl

Bron: EMEA Persberichten