PERSBERICHT – 1 november 2010

Vanaf november heeft DecoVista.nl een divers assortiment met de hand afgewerkte speeldozen aan haar webshop toegevoegd.
Daaronder bevinden zich de zogenaamde ‘Specials’, die naast klassieke melodieën ook een heel scala kerstmelodieën ten gehore kunnen brengen, aangevuld met bewegende figuurtjes, koperen bellen en brandende lampjes. Vermeldenswaardig is ook het interactieve berenorkest waarbij de gebruiker zelf de muzikanten met hun instrumenten aan het orkest kan toevoegen en daarom een echt verzamelaars object is. Tot deze categorie behoren ook de diverse kermis carrousels met op-en-neer gaande paarden en de woning met 4 kamers waarin zich een schouwspel voltrekt met bewegende figuren, brandende lampjes en een haardvuur. Bescheidener kan het ook: nostalgische speeldozen van hout, geschikt voor alle leeftijden en muziekdozen voor kinderen.
De webwinkel heeft alle afgebeelde speeldozen op voorraad en verzendt ze na betaling binnen 24 uur. Optioneel is de cadeau-service. Hierbij wordt de aankoop als cadeau ingepakt en elders in Nederland afgeleverd. In het veld “Opmerkingen” kun je zelfs uitgestelde verzending aanvragen, zodat het cadeau op een bepaalde datum verstuurd wordt. Zo hoeft niemand meer een verjaardag, of een ander memorabel moment te missen.
Behalve speeldozen heeft Decovista nog meer unieke en komische artikelen die zeer geschikt zijn als cadeau, zoals de Toms Drags, die weliswaar geen geluid produceren maar waar absoluut muziek in zit.
Decovista.nl is 24 uur per dag bereikbaar via: http://www.decovista.nl

Website: http://www.decovista.nl/nl/

Bron: EMEA Persberichten