Creditcards zijn als betaalmiddel niet meer weg te denken. Met uw Visa card kunt u betalen in winkels, parkeergarages, hotels en bij tolpoorten . U kunt uw vliegtickets afrekenen, auto’s huren zonder borg te betalen en een paar schoenen kopen die u net in de etalage heeft zien staan. En creditkaarten worden op vrijwel elke website ter wereld als wettig betaalmiddel geaccepteerd. Een Visa credit card is makkelijk en betrouwbaar, en mocht er een keer wat mis gaan bent u veel gevallen verzekerd tegen schade en ongemak. Betalen met uw creditcard is nog nooit zo makkelijk en nog nooit zo veilig geweest.

Visa creditcards onderscheiden zich door hoge betrouwbaarheid en zeer brede acceptatie. Met meer dan 29 miljoen betaalpunten wereldwijd, en met de veiligheid van de Visa 3D Secure code bent u verzekerd van groot betaalgemak zonder grote risico’s. En mocht er toch wat misgaan bent u verzekerd tegen fraude, diefstal, verlies en schade van, of aan uw aankoop. Daarnaast bent u ook op reis veelal gedekt tegen veelvoorkomende ongemakken en ongelukken. Visa creditcards zijn met recht de paradepaardjes van vele creditcardgebruikers. Met het onderstaande overzicht kunt u zelf bepalen of, en welke Visa creditcard het beste bij u past.

Visa World Card

Website: http://www.creditcard-ervaringen.nl/een-visa-creditcard-aanvragen-welke-credit-card-is-de-beste-asn-bank-visa-creditcard-holland-visa-card-visa-world-card-of-een-visa-greencard/

Bron: EMEA Persberichten