Het is geen geheim dat de financiële crisis ook Belgie niet overslaat. Met de lancering van Mijnkortingscode.be hoopt de website de online consument een beetje te steunen tijdens deze dure dagen. Via de website kan de bezoeker elke dag gratis op zoek gaan naar koopjes, aanbiedingen, solden en kortingscodes bij honderden webwinkels.

Besparen met online kortingsbonnen

Kortingscodes, de digitale variant van kortingsbonnen, worden tegenwoordig steeds vaker aangeboden door webwinkels. Met een kortingscode, ook wel actiecodes of voordeelcodes genoemd, kan de consument flink besparen op aankopen bij webshops. Deze worden op Mijnkortingscode.be allemaal verzameld.

Nooit meer wachten op de soldenperiode

Op MijnKortingscode.be vindt men naast kortingscodes ook exclusieve aanbiedingen en gratis korting. Zo kan er gezocht worden naar last minute vakanties, kleding uitverkopen, elektronica koopjes, GSM deals en gratis producten. Doordat de redactie van Mijnkortingscode.be 365 dagen per jaar op zoek is naar online voordeel, kan de consument ook buiten de soldenperiode flink besparen. Bij Mijnkortingscode.be betaalt men nooit meer dan de laagste prijs.

Bijdragen door bezoekers en webwinkels

Webwinkeliers en bezoekers kunnen ook zelf hun bijdrage leveren aan de website. Zonder registratie is het mogelijk om met elkaar promoties te delen of een webwinkel toe te voegen. Hierdoor kan iedereen elkaar helpen online te besparen. Mijnkortingscode.be is daardoor de startpagina voor de kortingshopper in Belgie.

Website: http://www.mijnkortingscode.be

Bron: EMEA Persberichten