De laatste tijd is er veel te doen omtrent het fenomeen etherpiraten, helaas verschijnen er (sinds de invoering van het nieuwe beleid van agentschap telecom) diverse negatieve media berichten.
Natuurlijk zijn deze niet zomaar uit de lucht gegrepen, maar dit gaat wel om een zeer klein groepje personen die de risico’s van het illegaal uitzenden, niet kunnen (willen) accepteren.
Echter de meeste etherpiraten zijn dagelijks geheel belangeloos in de ether om een groot publiek te plezier met het uitzenden van het Nederlandstalige lied.
En dan hebben we het niet alleen over de laatste hits zoals de legale stations doen, nee ook veel onbekend maar zeker niet minder leuke artiesten komen hier aan bod.
Daarnaast zijn er regelmatig speciale uitzendingen gekoppeld aan optredens van diverse artiesten die belangeloos meewerken, dit om voor een (vaak) lokaal goede doel geld in te zamelen.

We hebben met een aantal mensen de handen ineen geslagen en een website met veel info van, voor en door etherpiraten online gezet, dit natuurlijk geheel reclame vrij. Op deze manier willen we aan een ieder een kijkje achter de schermen geven van etherpiraten.

Website: http://www.ether-piraten.nl

Bron: EMEA Persberichten