Sinds de start in mei heeft Exacard een enorme groei doorgemaakt. Duizenden klanten zijn kaarthouders geworden en het aantal klanten groeit nog steeds.

Exacard Easybuy Prepaid MasterCard is een soort prepaid creditcard. U kunt eenvoudig geld opnemen bij geldautomaten over de hele wereld of betalingen verrichten op het internet en winkels waar MasterCard cards worden geaccepteerd. Er is geen BKR toetsing, en u heeft geen inkomen of bankrekening nodig voor het bestellen van een kaart.

Met een prepaid MasterCard card, laadt u geld op de kaart en vervolgens kunt u het besteden zoals u wilt. Sinds Easybuy MasterCard van Exacard prepaid is, is er geen risico van overschrijding van uw limiet. Dit betekent dat uw limiet wordt bepaald door de hoeveelheid geld dat u heeft opgeladen op uw Exacard. De meeste verkooppunten accepteerd de Easybuy Prepaid MasterCard net als een MasterCard credit card.

Er is geen financiering of de rentekosten bij een Easybuy MasterCard van Exacard. Uw bestedingsruimte is het bedrag dat u heeft opgeladen op de kaart. Eenvoudig en veilig. Wanneer uw account is opgezet kunt u het opladen met bankoverschrijving, cash vouchers, iDeal en nog veel meer.

De Exacard kost EUR 39, – per jaar, incl. verzendkosten. Voor meer informatie kunt u kijken naar www.exacard.nl

Website: http://www.exacard.com/nl

Bron: EMEA Persberichten