Op zaterdag 03 april opent Rijwielhandel Ferwerda in de Steentilstraat in Groningen de eerste speciaalzaak voor elektrische fietsen in Groningen.

De elektrische fiets is in Nederland een enorme hype. Nog maar enkele jaren geleden kwam de elektrische fiets nauwelijks in het Nederlandse straatbeeld voor, en slechts bejaarden of lichamelijk beperkte personen maakten de keuze voor een dergelijke fiets. Optisch waren deze tweewielers niet werkelijk aantrekkelijk en ook technisch gezien was er veel ruimte voor verbetering. Maar, de tijd heeft niet stil gestaan. De technische ontwikkeling is met grote stappen vooruit gegaan, zo dat er tegenwoordig technisch uitstekende elektrische fietsen op de markt zijn. De huidige E-bikes zijn betrouwbaar en beschikken over goede techniek die de fietser tot zo'n 150 km ver weg brengt. Ook optisch zijn veel elektrische fietsen alleen nog maar op het tweede gezicht als zodanig te herkennen.

Dit heeft ertoe geleid, dat naast bejaarden en lichamelijk beperkte mensen ook een heel andere doelgroep de elektrische fiets als vervoersmiddel heeft ontdekt. Zo is een trapondersteunende fiets bijzonder goed geschikt voor woon-werk verkeer. Lekker sportief naar het werk fietsen maar toch zeker weten ondanks eventuele tegenwind niet uitgeput of bezweet te arriveren.

Altijd met de wind in de rug. Dat is dan ook de slogan van Ferwerda's E-bike store, waarmee Ferwerda op deze trend inspeelt. Een speciale winkel met een bijzonder ruim assortiment aan alleen maar elektrische fietsen. Van de voordelige instapmodellen tot de meest geavanceerde fiets. Ook de allerbeste (in verschillende landen als zodanig getest) is bij Ferwerda te verkrijgen. De winkel heeft een gezellige uitstraling, waar men ook in alle rust een kopje koffie kan drinken.

Het serviceteam van Ferwerda heeft speciale cursussen gevolgd om de klanten uitstekend te kunnen bedienen. Eigenaar W. de Graaf geeft aan enorm veel waarde eraan te hechten dat de klanten bij Ferwerda een goed en degelijk advies krijgen. “De elektrische fiets is een complex product met veel technische specificaties. Wij willen ervoor zorgen dat elke klant volledig is geïnformeerd en een fiets aanschaft die goed bij hem of haar past.”

Op zaterdag 3 april openen de deuren van Ferwerda's E-bike store. Onder het genot van een hapje en een drankje heet Ferwerda iedereen van harte welkom om deze nieuwe winkel te bekijken.

Ferwerda's E-bike store, altijd met de wind in de rug!

Wieger de Graaf
Eigenaar
Rijwielhandel Ferwerda
[email protected]

Website: http://www.ferwerdafietsen.nl