PURMEREND – Informatie gevoelige dossiers, kostbare goederen en onvervangbare spullen per post versturen. Meestal is dit aangetekende post, en is dit alleen mogelijk via het postmonopolie van TNT post.Werd deze markt voorheen gedomineerd door massavervoerder TNT, de Noord-Hollandse expressdienst Global Courier gaat de concurrentiestrijd aan en komt met persoonlijke service als troef en een scherpe prijsstelling. Voor een aangetekend poststuk vraagt Global Courier € 7,50, terwijl TNT. € 8,15 vraagt. In tegenstelling tot TNT haalt Global Courier ook nog eens het aangetekende poststuk op en bezorgt het.

Met honderdduizenden postzendingen per dag, bestaat de kans dat er een keer iets verdwijnt. Vervelend, maar een ramp als het gaat om belangrijke post zoals rouwdrukwerk, complete administraties, archieven, contracten en douanepapieren. Om er 100% zeker van te zijn dat een pakket op tijd en juist aankomt, bezorgt Global Courier zijn enveloppen en pakketten standaard aangetekend, zonder daarvoor extra kosten in rekening te brengen. Hiermee wordt het relatief ´kleine' Global Courier een geduchte concurrent van reus TNT.

Global Courier onderscheidt zich niet alleen met aangetekende post. Persoonlijke service is de grootste troef. Global Courier gaat verder dan alleen het bezorgen van enveloppen en pakketten en luistert aandachtig naar de vragen en wensen van de klant. Niet alleen de opdrachten die binnenkomen krijgen veel aandacht, maar ook de begeleiding door alle stadia van transport. Global Courier is vies van iedere vorm van massavervoer en levert enkel betrouwbaar maatwerk tegen een sterk en concurrerend tarief.

Naast spoedbezorgingen, heeft Global Courier ook samen met de topklasse van koeriersdiensten in Nederland, België en Duitsland een ´Overnight-expressnetwerk' ingericht. Enveloppen en pakketten blijven een nachtje ´logeren' in een streng beveiligde loods en worden de volgende dag meegenomen op route waardoor de verzending voordeliger uitpakt.

Global Courier kan u ieder moment van de dag persoonlijk op de hoogte houden van uw zending. Alle voertuigen van Global Courier zijn namelijk voorzien van een GPS-volgsysteem waardoor de zendingen tot op straatniveau traceerbaar zijn. Hierdoor is slimmer plannen mogelijk en dat bespaart onnodige extra kilometers en brandstof. Beter voor het milieu de portemonnee.

Website: http://www.inc-nieuws.com/