Zoekwoord op Google

Gevonden worden via google, elk zichzelf respecterend bedrijf zal daar absoluut voor kiezen. Het is een van de meest belangrijke zoek kanalen over de hele wereld. Inderdaad, probeer maar eens succesvol te zijn zonder deze methode. Het kan wel, maar het wordt er lastig. Een eigentijds bedrijf kiest er daarom voor om gemakkelijk gevonden te worden. Het optimale eruit halen,

Maar dan is er een andere vraag, deze gaat over de kosten! Er zit uiteraard een prijskaartje aan, dat kan het voornemen om gevonden te worden aardig verstoren, ofwel, de kosten kunnen zorgen voor een kink in de kabel.

SEO

De betekenis van dit begrip loopt uiteen. De Engelse woorden die ervoor staan zijn: Search Engine Optimisation. In gewoon Nederlands zeggen we: de optimale zoekmachine, ofwel: hoe je website het beste gevonden worden via google. Het is zeker niet goedkoop, maar de kosten hoeven niet onoverkomelijk te zijn. Het is de investering meer dan waard. Wij leggen graag uit hoe je de kosten overzichtelijk houdt, zodat je uit beide het maximale kunt halen. Of het gaat om websites en/of apps, het is inderdaad belangrijk en ook mogelijk om dit op de beste wijze te doen, die ook nog eens betaalbaar is.

Website/app

Zet vooraf zorgvuldig op een rijtje wat de kosten zullen zijn en niet te vergeten, of dit in verhouding staat tot de service. Bekijk daarom wat er precies gedaan wordt met websites en eventueel met een app.

Zoekwoord

Natuurlijk niet elk zoekwoord is even moeilijk. Sommige onderwerpen zijn moeilijker vindbaar dan andere. Daarom is goed onderzoek vooraf ook zo belangrijk! Op die manier kun je inschatten hoeveel effort het zal gaan kosten om die top posities te bereiken. Het ene kost misschien wel 100 links en de beste content van meer dan 3000 woorden, het andere kan af met 1000 woorden en een link of vijf. Tezamen kom je tot een uniforme strategie die het maakt dat je een succes kunt krijgen door het inzetten van zoekmachine optimalisatie.

Toch kan het vrij prijzig zijn om in te gaan zetten op je hoofdtermen. Wij adviseren daarom om altijd ook quick wins mee te nemen, zodat je alvast meer zoekverkeer zult ontvangen om de rest van je investering te bekostigen.