ENSCHEDE INC-Nieuws (International News Company) heeft, op maandag 22 februari 2010, een nieuw design van de website gelanceerd. Het online nieuws media bestaat al sinds 2005 en heeft maandelijks 350.000 lezers. De laatste verandering van INC-Nieuws was in 2007, met de toen mogelijke design technieken een topwerk. Met de huidige mogelijkheden besloten INC-Nieuws medewerkers dat een verbetering niet kon uitblijven. De website is een stuk verbeterd na de grote vernieuwing.

De bezoekers vinden de website strakker en gebruiksvriendelijker. Een goede samenwerking tussen designers en ontwikkelaars, maakte het mogelijk binnen 3 weken het design te voltooien.
Verantwoordelijk voor deze makeover is Jip v/d Velde, een ervaren designer van Monkey Creations.

Web 2.0 was in een woord het doel van de makeover van INC-Nieuws. Web 2.0 wordt omschreven als de tweede fase in de ontwikkeling van websites. Interactief, strak en overzichtelijk is de omschrijving van het nieuwe INC-Nieuws design. Ook in de verdere toekomst zullen snel nieuwe modules worden geintroduceerd. INC zal de nieuws website van de toekomst worden!

Website: http://www.inc-nieuws.com