De nieuwe website Internetabonnement.nl is in de lucht: een onafhankelijke website die de consument in staat stelt zeer eenvoudig het ene internet abonnement te vergelijken met het andere. Of het nu gaat om internet met bellen en tv of mobiel internet, een blik op de verschillende providers loont voor de consument algauw de moeite.

Op www.internetabonnement.nl kan de consument flink besparen. Met een simpele druk op de knop komen de verschillende aanbieders en hun tarieven naar boven. Je internet abonnement vergelijken was nog nooit zo eenvoudig.

Communicatieadviseuse Alexandra Smith: “Na Denemarken heeft Nederland binnen de EU het hoogste percentage inwoners met een breedbandinternetaansluiting. Ook het aantal mobiele breedbandinternetaansluitingen neemt rap toe. Nederlanders verdrinken daarnaast in het aanbod providers, dus voor de consument met weinig tijd of bestedingsruimte biedt Internetabonnement.nl soelaas. Vergelijk internet providers en kies simpelweg voor de beste prijs/kwaliteitverhouding. Ideaal.”

De bezoeker van de website kan zijn huidige internet abonnement vergelijken met dat van de concurrent en met zoekfilters zelf aangeven welke kenmerken voor hem van belang zijn: internet met bellen en tv, alleen tv of supersnel internet. Binnen deze categorieën kan ook gefilterd worden op prijs, snelheid en contractlooptijd.

Website: http://www.internetabonnement.nl