Is dit het einde, is een manuscript geschreven door Christel. Het boek vertaald de gedachtegang en strijd van iemand met een angststoornis met een bijkomende depressie. Een indringend verhaal welke de samenleving kenbaar maakt hoe het is te leven met angsten en depressie op jonge leeftijd. Van dit manuscript zijn nu de eerste bladzijden te lezen op TenPages.com

Het is voor de buitenwereld vaak lastig te begrijpen wat er in iemand omgaat die angstig en depressief is. Vaak ook omdat degene die er middenin zitten er niet graag over praten. En zeg nu zelf, wat zegt u als iemand vraagt hoe het gaat? De meeste mensen zullen niet snel zeggen dat het niet goed gaat, als het even tegen zit. Als we het al zeggen dan weten de meesten er ook niet goed mee om te gaan en willen zij dat liever ook niet horen. Dit leidt vaak tot onbegrip voor allen die van binnen een inwendige strijd voeren met zichzelf.

Christel over het waarom:”Met dit boek hoop ik wat meer inzicht te geven hoe het leven kan zijn, wat er dan in iemand omgaat. Toen ikzelf ermee kampte merkte ik ook dat ik behoefte had om herkenning te vinden. Te lezen hoe anderen het ervaren. Ook voor allen die hetzelfde doormaken, zichzelf kunnen herkennen hoop ik dat het boek bijdraagt als het in de winkels komt. Ik heb eigenlijk de vraag willen stellen, betekend angstig en depressief zijn daadwerkelijk een einde? Vandaar de titel. Ondanks dat het een vrij zwaar onderwerp is, heb ik altijd voor ogen gehad dat het een goede afloop heeft. Dat het dus niet het einde hoeft te betekenen.”

Over TenPages.com
TenPages.com is een nieuw concept om schrijvers een kans te geven hun manuscripten via een uitgever in de boekwinkels te krijgen. Via de reguliere weg worden slechts een select aantal manuscripten uitgegeven. Via TenPages.com kun je de eerste bladzijden van je manuscript plaatsen, zodat anderen deze kunnen lezen. Mensen kunnen dan vervolgens aandelen in het manuscript kopen. Een manuscript met 2000 verkochte aandelen verdeeld over minimaal 100 aandeelhouders wordt gegarandeerd uitgegeven. Alle aandeelhouders gaan dan verdienen per verkocht boek.

Over de auteur
Christel is 22 jaar oud, studeert momenteel en heeft zelf ervaren hoe het is om te leven in angst en depressieve episodes.
Haar manuscript kun je vinden op
http://www.tenpages.com/manuscript/is_dit_het_einde_
http://www.isditheteinde.nl/

Website: http://www.isditheteinde.nl/

Bron: EMEA Persberichten