Voordelen voor jurist en advocaat

Juridici heeft als doel hét online en offline platform te zijn voor de freelance jurist en zelfstandige advocaat. De aangesloten jurist en advocaat genieten van vele voordelen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Juridici kan worden ingezet voor het verkrijgen van opdrachten, een gedegen online profilering, het vergaren van juridische informatie binnen digitale rechtsbronnen en een voordelige aansluiting op de producten van BaliePlus. Juridici is er echter ook om kennis te maken met vakgenoten en elkaar online én offline te voorzien van diverse tips & tricks.

Binnen de wereld van online platforms is Juridici het enige initiatief dat zich louter richt op freelance juristen en zelfstandige advocaten. Voor hen wil Juridici een zo compleet mogelijke thuisbasis zijn.

Unieke profilering voor jurist en advocaat
De jurist en advocaat kan zichzelf o.a. profileren door een eigen competentieprofiel binnen Juridici te beheren. Deze competenties zijn voor opdrachtgevers zeer waardevolle informatie. De opdrachtgever heeft namelijk, afhankelijk van het project, een jurist of advocaat nodig met een geschikte 'mix' van kennis, vaardigheden, referenties, ervaring en persoonlijkheid. Elke jurist of advocaat, aangesloten bij Juridici heeft een profiel met voorgenoemde competenties. Het methodisch vergelijken van deze competenties is de unieke vorm van matchen die Juridici biedt: de ProfielMatch.

Matchen op competenties
Het correct matchen van de freelance opdrachten aan de juiste jurist of advocaat gebeurt met onze ProfielMatch, een uniek en innovatief concept in de juridische wereld. De ProfielMatch van Juridici bespaart voor beide partijen veel tijd en geld. Door aan weerszijden de diverse competenties weer te geven is het mogelijk om het gewenste profiel voor een opdracht direct te matchen met het profiel van de jurist of advocaat. De competenties zijn samengesteld op basis van diverse parameters. De wetenschappelijke basis van, en tevens inspiratie voor de ProfielMatch is het boek 'Matchen op Competenties' van Prof. Dr. ir. Jan L.G. Dietz

Voordelen van het matchen op competenties
Juridici gaat ervan uit dat iedere jurist of advocaat, maar ook iedere opdracht, uniek is. Dit brengt vanzelfsprekend een complexiteit met zich mee. Veelal wordt het inhuren van een jurist of advocaat dan ook uitbesteed aan traditionele detacherings- en werving- en selectiebureaus. Deze 'tussenlaag' doet al jaren zijn werk en wordt in stand gehouden door zo min mogelijk transparantie. Met nieuwe matchtechnieken die online kunnen worden ingezet is Juridici overtuigd hier een transparante oplossing voor te hebben. Het concept van Juridici is objectief, snel, kostenefficiënt voor beide partijen, levert kwalitatief hoogstaande expertise en verzorgt simpelweg de juiste match.

Website: http://www.juridici.nl