Kabelmaxx heeft haar online shop vernieuwd. “Omdat we letterlijk 1000-den soorten kabels hebben, was het voor een klant soms lastig de juiste te vinden. In onze nieuwe shop zijn we daar perfect in geslaagd” aldus Willemijn Hendrikx van Kabelmaxx. Ze gaat verder “We zijn niet alleen zelf erg trots op het resultaat, we zien dat het aantal bezoekers dat de juiste kabel aanschaft met meer dan 30% is gestegen”.

Ook het assortiment heeft een grondige opknapbeurt gekregen. Naast de bekende audio-, video- en computerkabels heeft de online speciaalzaak ook allerhande aanverwante artikelen opgenomen. Zo zijn er ook HDMI switches allerhande adapters te koop. Niet alleen voor computers, maar ok voor audio en televisie.

Veilig en snel waren we al. Kabelmaxx is een Thuiswinkel Waarborg lid, een garantie dat uw online aankopen veilig en vertrouwd plaatsvinden. Onze snelheid hebben we te danken aan een eigen magazijn in Eindhoven van waaruit we dagelijks leveren.
Of u nu op zoek bent naar een HDMI kabel, een netwerkkabel of een TV antenneversterker, op de vernieuwde website van kabelmaxx.nl kunt u eenvoudig de gewenste kabels vinden en direct bestellen. Dat komt voornamelijk door het menu. Dat is verdeeld in duidelijke categorieën zoals audio kabels, Video of USB zodat u eenvoudig de juiste kabel kunt vinden. Uw bestelling wordt snel verwerkt en binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Een up-to-date assortiment aan kabels en accessoires

Het assortiment is up-to-date met ondermeer de laatste versie USB 3.0 kabels en Display Port kabels welke in de diverse lengtes leverbaar zijn. Ook in de
HDMI kabels zijn de laatste types zoals mini HDMI en micro HDMI uit voorraad leverbaar zodat bijvoorbeeld uw nieuwste camera eenvoudig aan uw TV kan worden aangesloten.

Hoewel apparatuur vandaag de dag snel verouderd doen veel mensen hun oude apparaten toch niet zo snel weg. Wat opvalt is dat het assortiment ook artikelen bevat voor de wat oudere apparatuur zoals autoladers voor oudere mobiele telefoons.
Van Kabelmaxx hoeft u uw oude vertrouwde printer ook niet weg te doen; met een verloopkabel is deze weer aan een USB poort aan te sluiten.

Bent u aan het verbouwen en wilt u straks overal internet in uw huis hebben?

Met de netwerkkabels en outlets kunt u mooi in de muur afgewerkte netwerkaansluitingen maken zoals dat in bedrijven ook het geval is. Alle benodigde materialen zoals rollen Cat5 of Cat6 kabel, outlets, patchkabels, switches en gereedschap zijn direct en voordelig leverbaar. Ook voor een draadloos WiFi netwerk of internet via het stopcontact met een homeplug zijn er diverse mogelijkheden.

Snel en veilig online kabels kopen

Kabelmaxx.nl heeft de kritische controles doorstaan van Thuiswinkel Waarborg wat o.a. betekent dat zowel uw persoonlijke gegevens als uw betaling op een veilige manier worden afgehandeld. Uit onderzoek blijkt dat klanten liever online aankopen doen bij winkels die het vertrouwde waarborg logo voeren.

Daarnaast heeft u als klant meer voordelen; mocht een besteld artikel onverhoopt niet aan uw wensen voldoen dan kunt u deze binnen 14 dagen terugsturen.

De klant staat centraal

Klanten zijn belangrijk voor iedere winkel maar dat geldt in het bijzonder voor een online winkel waar het persoonlijke contact vaak pas in een later stadium plaatsvindt. Dit in tegenstelling tot een traditionele winkel waar u direct een verkoper kunt aanspreken.

Kabelmaxx is dan ook voor vragen makkelijk te bereiken via email, telefoon of de klantvriendelijke chat-functie waarmee u direct geholpen wordt door een vakkundige medewerker. Deze aanpak leidt tot tevreden klanten waarvan u de reviews kunt lezen op de website.

Over Kabelmaxx

Kabelmaxx, online specialist in kabels en aanverwante accessoires voor o.a. audio-, video-, computerapparatuur en telefonie.

Al enkele jaren is Kabelmaxx een belangrijke speler op de markt voor alle kabels die u voor uw apparatuur nodig heeft. Het brede assortiment wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe artikelen. Goede service en snelle levering is ons motto. Daarnaast is Kabelmaxx een Thuiswinkel Waarborg lid waardoor uw online aankopen veilig en vertrouwd plaatsvinden.
kortom, kabels, Hdmi kabels, audio kabels en accessoires koop je snel en veilig bij kabelmaxx.nl

Website: http://www.kabelmaxx.nl/

Bron: EMEA Persberichten