De online vrijmarkt Winkelkraam.nl geeft Staatsloten weg. Op 11 februari bestaat de site exact drie jaar. De makers hebben besloten dit te vieren door tijdens een actieperiode iedere dag een vijfde Staatslot te verloten. Hiermee maken bezoekers kans op een bedrag van 200.000 euro. Winkelkraam.nl heeft alle reden voor een feestje, want in het driejarige bestaan won de site snel aan populariteit. Dit was vooral te danken aan het vrijmarktgevoel. Op Winkelkraam.nl worden producten namelijk verkocht via kramen, die gratis kunnen worden aangemaakt. Het concept sloeg aan: inmiddels staan er zo'n 325.000 advertenties op de site, verdeeld over 1.206 kramen. Dit aantal groeit nog iedere dag.

Het succes van Winkelkraam.nl is volgens de makers te danken aan het contact met de bezoekers, dat er in de afgelopen drie jaren vrijwel onafgebroken is geweest. Door goed te luisteren naar wensen, door ongemakken aan te pakken en continu te blijven vernieuwen, bleef de site sterk groeien. In tegenstelling tot sommige andere sites, is een advertentie op Winkelkraam.nl plaatsen altijd helemaal gratis. Ook wanneer er duurdere producten worden verkocht.

Onlangs nog werd de site voorzien van een compleet nieuw uiterlijk. Om ook toekomstige groei probleemloos te kunnen verwerken, werd er bovendien aan de techniek gesleuteld. De reacties op deze recente vernieuwingen waren positief: bezoekers vonden de site sneller, overzichtelijker en duidelijker. Sinds kort is het ook mogelijk om advertenties makkelijk door te plaatsen naar Twitter en Facebook, andere vernieuwingen staan alweer op de planning. Zo hoopt Winkelkraam.nl ook in 2011 te blijven groeien. De Staatsloten worden nog weggegeven tot en met 3 maart a.s.

Website: http://www.winkelkraam.nl

Bron: EMEA Persberichten