Wij leven in een land waar niemand met de feestdagen honger hoeft te lijden, maar dat ligt in Peru echt heel anders. In Peru leeft bijna de helft van de bevolking onder de armoedegrens. Bijna één op de vier Peruanen moet rondkomen van minder dan één euro per dag.
Veel kinderen komen dan ook door armoede en sociale problemen op straat terecht, waar ze zonder opleiding proberen te overleven door te bedelen, schoenen te poetsen of het aanbieden van kleine koopwaren.

Inmenszo helpt kinderen in Peru
Inmenszo helpt zoveel mogelijk kansarme kinderen in Cusco (Peru) om hun leven een duwtje in de goede richting te geven. Inmenszo biedt hen studiebeurzen, schoolmaterialen, schoolkleding, stageplaatsbemiddeling, hulp bij het vinden van een baan of een microkrediet om een eigen bedrijfje te starten. Om dit te kunnen financieren heeft Inmenszo dit jaar daarom een groot assortiment kerstpakketten in alle prijsklassen samengesteld waarvan het gehele resultaat wordt besteed aan diverse projecten om Peruaanse kinderen te helpen.

Inmenszo helpt Isabel Sanchez.
Isbael Sanchez is pas 15 als haar alleenstaande moeder niet meer voor haar kan zorgen. Uit pure wanhoop loopt ze alleen 6 uur door de bergen naar Cusco waar ze hoopt geld te kunnen verdienen om haar moeder, broertjes en zusjes te kunnen helpen. Helaas blijkt er in Cusco echter helemaal geen werk voor haar waardoor ze op straat belandt.
Anika van der Kevie van Inmenszo hoort van de moeilijke situatie van Isabel en zorgt ervoor dat ze kan deelnemen aan een studie en begeleidt haar naar een zelfstandig bestaan.
Isabel is nu 18, heeft inmiddels een baan in een hostel, leert Engels en ziet de toekomst weer een stuk positiever tegemoet!

Wilt u helpen om kinderen zoals Isabel weer hoop op een toekomst te geven? Bestelt u dan dit jaar uw kerstpakketten bij Inmenszo!

Kerstpakketten met een origineel Peruaans product.

Van de 24 kerstpakketten bevatten 4 pakketten een origineel handgemaakt Peruaans product zoals een schaakspel (Inca’s tegen Spanjaarden), sjaal en handschoenen van Alpacawol, kerststalletje en Peruaanse koffie. Zo helpt u ook de Peruaanse economie nog een handje.

Inmenszo werkt samen met de marktleider op het gebied van kerstpakketten wat een hoge kwaliteit-prijsverhouding en een professionele aflevering van de bestelling garandeert. Alle informatie is te vinden in de webshop waar tevens een brochure kan worden aangevraagd of gedownload.

Voor meer informatie:
Inmenszo
Telefoon 036-5401513
E-mail: [email protected]
Online bestellen: www.kerstpakketten-peru.nl

Website: http://www.kerstpakketten-peru.nl/

Bron: EMEA Persberichten