Kenwood heeft haar nieuwste basisportofoon binnen de NEXEDGE-lijn op de markt gebracht. Met de NX-200SE/NX-300SE brengt Kenwood de nieuwste technologie, mede door de release van uitgebreide nieuwe functionaliteiten.

Deze vereenvoudige portofoon zonder toetsenbord en display is het basismodel portofoon binnen de NEXEDGE serie, waarbij de NX-200SE de VHF versie is en de NX-300SE de UHF versie. Door gebruik van slechts twee programmeerbare toetsen is het toestel bijzonder eenvoudig te bedienen, verder is de portofoon voorzien van een groepskeuzeschakelaar met 16 posities en een accessoireconnector aan de zijkant.

De NX-200SE/NX-300SE ondersteunt alle belangrijke NEXEDGE functionaliteiten en eigenschappen, zoals het dynamisch schakelen tussen analoge en digitale communicatie. Vanzelfsprekend biedt de NX-200SE/NX-300SE een perfecte geluidskwaliteit met een optimaal bereik. Met de nieuwe software release is het NEXEDGE concept uitgebreid met nog krachtigere functionaliteiten. Een aantal belangrijke functionaliteiten zijn:

•5 TVO ondersteuning
•Conventioneel IP roamen
•Multisite roamen
•Verhoogde systeemcapaciteit
•Verhoogde datacapaciteit

Meer informatie vindt u op onze website.
http://www.koningenhartman.be/nl/nieuws/archief_persberichten/Nieuwe-Kenwood-NEXEDGE-portofoons.htm

Website: http://www.koningenhartman.be