Ergonomisch en toch stijlvol en relaxed werken op een laptop kan met de Lounge-Book laptop tafel. Aan te passen aan elk interieur thuis of op het werk, verschillende kleuren combinaties verkrijgbaar.

Een laptop geeft maximale bewegingsvrijheid, maar heeft ergonomische beperkingen bij langdurig gebruik. Zo is een laptop bij langdurig gebruik zwaar en warm op schoot en krijgt men last van nek, armen en rug. Snel opstaan is vaak lastig.
Lounge-Book lost deze beperkingen op met behulp van een aantal innovatieve features, waardoor het, ook bij gebruik langer dan 1 uur, een plezier is om met een laptop te werken.

Lounge-Book is een universele laptoptafel, zo ontworpen dat u uw laptop in de meest ontspannen manier kunt gebruiken. Zittend in uw favoriete stoel, languit op de bank of uitgestrekt in bed. Met Lounge-Book hebt u geen last van vermoeidheid door een onnatuurlijke positie en is uw werkhouding optimaal. Ontworpen en geproduceerd in Italië. Dankzij de verschillende uitvoeringen is Lounge-Book aan te passen aan uw interieur. Lounge-Book is verkrijgbaar in een standaard metaal uitvoering in antraciet, zwart of wit. Daarnaast zijn er uitvoeringen in chroom in combinatie met zwart of wit.

Recentelijk is ook de nieuwe houten versie van de populaire Lounge-Book uit. Voor de constructie van de Lounge-Wood wordt gebruik gemaakt van hout en satijnlook metaal. Met meer rondingen in het materiaal en een grotere verstelbaarheid een prachtig design meubelstuk.

Voor details, foto’s en bestellingen kunt u terecht op de website www.laptopcomfort.nl

Website: http://www.loungebook.nl

Bron: EMEA Persberichten