De mastercard debitcard is in Nederland gearriveerd. Een omgekeerde creditcard die veel handiger is! Ik zit vaak tegen het limiet aan van mijn creditcard, omdat ik mijn benzine, tickets, restaurant bezoeken en online aankopen, etc ermee betaal. Als ik op vakantie ben in de Verenigde Staten heb ik altijd het probleem dat ik niet heel veel aankopen kan doen zonder te pinnen. Dus nu is daar eindelijk de oplossing voor in Nederland. Ik kende al Wirecard Visa in Duitsland, maar Medius heeft in Nederland via Mastercard de kaart op de markt gebracht.

Creditcardmaatschappijen zijn ook vaak onbetrouwbaar doordat ze om “vreemde redenen” de card non-actief stellen. Dit kan door een betalingsachterstand, maar wat ik heb meegemaakt is dat ik te weinig gebruik maakte van de tegenrekening van de creditcard wat betekende dat ze card ook non-actief stellen, terwijl je in de VS zit. Zakelijk gezien is een debitcard ook veel sterker. Je kan je medewerkers een bepaald saldo geven. Is het op, dan blijft het ook op.

Wil je ook zo'n geweldige medius mastercard debitcard www.mediuscard.com

Het persbericht:
MediusCard AG lanceert met succes de MEDIUS Prepaid MasterCard® in Nederland. Na een lange voorbereiding, de MEDIUS Prepaid MasterCard® is nu eindelijk ook beschikbaar in Nederland.
MEDIUS Prepaid MasterCard® wordt aanvaard op meer dan 24 miljoen lokaties. En aangezien de MEDIUS Prepaid MasterCard® een “oplaadbare” credit card is, kunt u ook los van persoonlijke krediet en zonder BKR-toetsering de MEDIUS kaart aanvragen. U kan enkel het geld besteden dat u heeft opgeladen op uw kaart.

U kan de MEDIUS Prepaid MasterCard® zonder betaling van een voorschot aanvragen. U kan geen schulden hebben en u heeft volledige controle over uw kosten met MEDIUS Prepaid MasterCard®.
U kan gemakkelijk betalen via het internet voor hotelboekingen, autoverhuur dit is geen probleem met MEDIUS Prepaid MasterCard®. De MEDIUS Prepaid MasterCard® is een volledig functionele MasterCard® kaart en is visueel niet te onderscheiden van een “echte” credit card. In contrast tot alle prepaid credit cards in Nederland, de MEDIUS Prepaid MasterCard® ziet eruit als een “echte” credit card. Zo valt het niemand op, dat u betaalt met een prepaid credit card. De MEDIUS Prepaid MasterCard® is beschikbaar in twee versies in elegant zwart of het bekende gouden design.

De MEDIUS Prepaid MasterCard® kan makkelijk opgeladen worden door overschrijving, storting van contant geld of via Paysafecard, Ukash, iDeal of International Wire. Met de MEDIUS Prepaid MasterCard® kunt u ook geld overmaken van een MEDIUS Prepaid MasterCard® naar een andere MEDIUS Prepaid MasterCard® in Real-time, ongeacht de locatie noch de tijd dit is de oplossing voor veel situaties in het dagelijks leven.

U kan tot drie Partner kaarten bestellen voor elke Hoofdkaart, elk EUR 9,90 per jaar. U kan kiezen als alle kaarten beheert worden via uw hoofd account of met sub accounts. Dit is zeer praktisch voor kinderen en jongeren onder de leeftijd van 18 jaar. Bijvoorbeeld: Uw kind is op een taal studie in het buitenland. Door onvoorziene omstandigheden, heeft uw kind snel geld nodig. Met MEDIUS Prepaid MasterCard® kunt u snel en goedkoop geld transferen van uw Hoofdkaart naar de Partner kaart van uw kind. Het probleem is snel en eenvoudig opgelost!

Met uw MEDIUS Prepaid MasterCard® kan u toegang via het internet krijgen naar uw rekeningen in Real-time. Zo kan u geld overmaken of uw balans kontroleren in Real-time over het internet.

Uw voordelen:

• de enige prepaid credit card met echte embossing in Nederland
• verkrijgbaar in zwart of gouden design
• zonder BKR-toetsering
• geen bankrekening nodig
• tranfereer geld van kaart naar kaart in Real-time
• tot drie Partner kaarten voor familieleden of partner voor speciale tarieven slechts EUR 9,90 per jaar en EUR 14,90 startkosten (inclusief verzend- en kaart kosten)
• online balans kontrole in Real-time u heeft volledige controle over alle activiteiten
• zonder vooruitbetaling

Meer informatie over de MEDIUS Prepaid MasterCard® vindt u op www.mediuscard.com

Website: http://www.dewie.nl/2010/05/medius-mastercard-debitcard-creditcard-prepaid/

Bron: EMEA Persberichten