Het gaat gebeuren. Eindelijk komt er een platform waar webmasters, website houders en domein eigenaren op hebben zitten wachten. Een platform waar gebruikers ongelimiteerd backlinks met elkaar kunnen uitwisselen.

Op deze wijze wordt een sterk netwerk gecreëerd waarbij iedereen profiteert van betere vindbaarheid. Kortom beter scoren in zoekmachines zoals Google.

Dit is echter niet alles. Naast het faciliteren van toegankelijke backlink structuren zullen grote A-merken tevens de mogelijkheid krijgen zich door middel van advertenties op dit netwerk te manifesteren. De prognose is dan ook dat dit platform binnen een jaar uit meer dan 6 miljoen leden zal bestaan. Dit dankzij de implementatie van een gedegen resellers, MLM en affiliate programma.

Bonner Gibbs is grondlegger van dit platform ter bevordering van betere zoekresultaten. Als oprichter en commercieel directeur van Find-U Nederland en België kent hij de markt van zoekmachine optimalisatie als geen ander. ´Na bijna 1 jaar research en development zijn we eindelijk zo ver dat we dit platform kunnen lanceren. De basis van onze succes ligt dan ook in de samenstellen en inzetten van de juiste mensen met de juiste kennis en kunde.'

Het team achter dit revolutionaire platform zal bestaan uit partners en internet entrepreneurs uit Engeland, US en België.
Over 1 maand staat de eerste investeerders bijeenkomst gepland. ´Als entrepreneur moet je constant in beweging blijven en bovenal innoverend bezig zijn. De mate van toegevoegde waarde en onmisbaarheid is bepalend voor succes' aldus Bonner Gibbs.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Find-U Nederland:
Tel: +31 (0) 26 84 0 35 31
E-mail: [email protected]

Website: http://www.find-u.nl

Bron: EMEA Persberichten