Amsterdam: dinsdag 15 december 2009.

Dinsdagochtend werd onder grote belangstelling Miss World Nederland Avalon Chanel op schiphol opgewacht door vrienden en familie. Avalon was een maand op bezoek in Zuid-Afrika om mee te dingen naar de ultieme titel van Miss World 2009.

Avalon Chanel heeft Nederland trots mogen vertegenwoordigen tijdens de Miss World verkiezing in Zuid-Afrika. Zij heeft daarmee Nederland opnieuw tijdens dit grote Internationale beauty en maatschappelijk evenement op de kaart gebracht. Avalon heeft indruk gemaakt onder de andere kandidaten en heeft zich als een ambassadrice Nederland mogen vertegenwoordigen.

Onder de belangstellenden op schiphol stond Cora van de Nederlands/Arubaans ontwerpers duo Cora en Greg. De ontwerpers hadden alle jurken voor Avalon ontworpen voor de Miss World verkiezing. Op Sinterklaas avond, 5 december 2009, kregen Cora en Greg te horen dat Avalon Chanel bestolen was in Zuid-Afrika van hun exclusieve jurken. Gelukkig hadden Cora en Greg snel gereageerd en een nieuwe creatie voor Avalon Chanel ontworpen waardoor ze uiteindelijk toch nog in een prachtige jurk op de finale verscheen.

“Ik wil iedereen bedanken voor de steun en de vele berichten. Ik feliciteer Miss World 2009 Kaiane Aldorino uit Gibraltar met haar titel” aldus Avalon Chanel in een korte reactie.

Wij heten Avalon Chanel van harte welkom in Nederland. Wij zullen haar binnenkort opzoeken en hopen dat we haar kunnen spreken op schaatsen tijdens de komende ijspret.

Contact informatie:
Laurisa Inspired
Greg Robles de Medina
Tel. +31 (0) 6 16202522
Mail: [email protected]
Website Laurisa: http://www.laurisa.nl

Website: http://www.laurisa.nl