Nurnburgring-Duitsland, vrijdag 17 december 2010 Queen of the World 2010.

Op een unieke top locatie de race circuit Nurnburgring in Duitsland werd de Queen of the World 2010 verkiezing gehouden. Ontwerpers duo uit Nederland en Aruba Cora en Greg vieren een record.

Noran Mostafa - rechts

Miss Queen of the World is een internationale verkiezing waaraan 50 landen deelnemen. De organisatie van Queen of the World heeft zich als doel elk jaar de verkiezing te houden op een zeer bijzondere of unieke locatie. Thema van dit jaar was racen en in het bijzonder formule 1 en zo ook de keuze voor de Nurnburgring.

Tijdens deze verkiezing hebben 4 kandidaten zich laten kleden door de ontwerpers duo Cora en Greg.

Noran Mostafa voor Benelux, Anke Jabroer voor Nederland, Katharina Winterschladen voor België en Elisabeth del Boccio voor Luxemburg.

VLNR: Reggie, Cora, Noran Mostafa, Greg, Milou

Het is voor het eerst dat op een internationale verkiezing 4 landen/kandidaten zich laten kleden door een en dezelfde modemerk.

Cora en Greg hoofd ontwerpers van het modemerk Laurisa inspired gevestigd in Amsterdam zijn dan ook zeer blij met deze eer om als eersten op een internationale verkiezing deze record te vestigen.

Fashion Designers Cora & Greg and Noran Mostafa

De kleding voor de 4 kandidaten bestond uit drie rondes: Cocktail jurk, evening dress en de 4 geweldige Nationaal Kostuum. Met dit laatste bedenken de ontwerpers een creatie en leggen dit vast in een herkenbare thema uit het land van de deelnemende kandidaat.

Naast het vieren van dit record zijn de ontwerpers en het hele Laurisa team heel blij met het behaalde top 10 resultaat door Anke Jabroer (NL) en Noran Mostafa (Benelux).

Anke Jabroer kandidaat Nederland

Noran Mostafa wist in de top 3 te eindigen en heeft de tweede prijs/first runner up voor Benelux behaald.

Winnares en Queen of the World 2010 werd de Russische Maria Furdychka

Op de derde plaats eindigde Miss Ludmila Voroncova.

Foto’s Eddy Kock

OVER LAURISA

Laurisa is een Couture label dat zich sinds 2006 heeft gespecialiseerd in
het ontwerpen van mooie vrouwelijke kleding waarbij hoogwaardige materialen
worden gebruikt. Naast het ontwerpen en vervaardigen van kleinschalige collecties ( en haute couture) in opdracht van de klant heeft Laurisa een eigen collectie onder de naam Laurisa Inspired. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel dus betreft het een label in het hogere segment. De collecties worden in kleine oplages vervaardigd waardoor exclusiviteit gewaarborgd is.

Contact informatie:

Laurisa Inspired
Greg Robles de Medina

Tel. +31 (0) 6 16202522
Mail: [email protected]

Website Laurisa: http://www.laurisa.nl

Website: http://blog.laurisa.com

Bron: EMEA Persberichten