Nice People is een Belgisch bedrijf dat in 2007 een online datingsite voor vrijgezellen of avontuurtjes heeft gecreëerd.

Om het zoeken te vergemakkelijken beschikt de site over drie aparte gemeenschappen die via een uniek adres te bezoeken zijn zodat u gemakkelijker het type ontmoeting dat u wilt, kunt regelen.
De site is gebruiksvriendelijk, snel en gezellig. U ontmoet er gemakkelijk uw droompartner via de algemene, gay of volwassenengemeenschap.

Nice People draagt veiligheid hoog in het vaandel en stelt u dan ook een leuk hulpmiddel voor om uw gemoedsrust te bewaren.
U kunt over tal van hulpmiddelen beschikken om met enkele muisklikken een zoekopdracht te starten, te flirten, chatten, commentaar te geven en aan quizzen deel te nemen…
Om een kwalitatief hoogstaande site en profielen te garanderen, wordt het dagelijks beheer van Nice People verzekerd door een team moderators.

Naast nieuwe contacten op het web in een hechte gemeenschap, koppelt Nice People de virtuele wereld aan het echte leven door regelmatig bijeenkomsten te organiseren, “Nice To Meet You” genaamd. Op die bijeenkomsten kunnen leden van de site en niet-leden elkaar “in het echt” ontmoeten.
U wilt de eenzaamheid vaarwel zeggen, maar u weet niet waar u moet zoeken in het grote aanbod op internet?
Nice People is een 3-in-1-hulpmiddel dat het antwoord op uw vragen biedt.
U wilt Nice People proberen?
Voer deze promotiecode in bij uw inschrijving en geniet van een gratis abonnement van 5 dagen: 8QQ9EN7K

Website: http://nl.nice-people.be

Bron: EMEA Persberichten