Bloembollen en tuinplanten webshop www.flowerbulbsinc.co.uk krijgt vanaf 1 januari 2011 een nieuwe eigenaar. Het is de 31 jarige Nederlandse internet ondernemer Sieger Koeman, op dit moment eigenaar van webwinkels www.degroenetas.nl en www.fruitmandshop.nl. Met de overname hoopt hij in te spelen op de groeiperspectieven voor online bloembollen en tuinplanten verkoop in het Verenigd Koninkrijk. ´Engelsen nemen tuinieren uitermate serieus'. Aldus de ondernemer. Koeman heeft zich de afgelopen maanden ingewerkt en zal vanaf 1 januari 2011 volledig de scepter zwaaien. ´Een nieuwe uitdaging waar ik erg veel zin in heb'.

www.flowerbulbsinc.co.uk is een webshop gericht op de professionele particuliere tuinliefhebber binnen het Verenigd Koninkrijk. De webshop is in 2007 gebouwd met ondersteuning vanuit het Nederlands Ministerie van Economische zaken. Het assortiment van de webshop bestaat uit zo'n 1000 verschillende soorten bloembollen en tuinplanten. Kopers kunnen er vanaf 10GBP een bestelling plaatsen, waarna het bedrijf de order direct vanuit Nederland verscheept. Het bedrijf zegt te staan voor ´scherpe productprijzen en uitmuntende productkwaliteit'.

De webshop is dermate succesvol, dat het bedrijf de ambitie heeft om in korte tijd 8 verschillende Europese landen te gaan beleveren. Dit vergt de nodige deskundigheid. ´Juist deze internationale ambitie was een reden mij als nieuwe eigenaar aan te trekken'. Aldus Koeman. Helemaal verrassend voor de buitenwereld is de overstap van Koeman overigens niet.'Mijn eerste spaargeld heb ik verdiend met tulpen oogsten. Toen stond voor mij al vast dat ik later met bloembollen verder zou gaan.'

Klanten die vrijblijvend met het bedrijf kennis willen maken kunnen kijken op www.flowerbulbsinc.co.uk. Door gebruik te maken van de code “DISCNT4CUST2011”, ontvangen zij direct 10% welkomstkorting.

Website: http://www.flowerbulbsinc.co.uk

Bron: EMEA Persberichten