Sinds afgelopen week is er een nieuwe Vichy webwinkel open. Dit is niet de eerste Vichy webwinkel en waarschijnlijk ook niet de laatste Vichy webwinkel. Wat www.onlinecreme.nl uniek maakt als Vichy webwinkel is dat het een webwinkel is die alleen Vichy producten bevat en dat er er goed is gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid voor de klant. Bij OnlineCreme.nl hoeft niet te worden ingelogd en het betaalproces gaat sneller en in minder stappen dan in de al bestaande Vichy webwinkels. Zo hoeft alleen de hoog nodige informatie gegeven te worden om de producten zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Daarnaast bevat de website zo veel als mogelijk voor de consument begrijpelijk taal, zonder te medisch te worden. Vanzelfsprekend adviseert OnlineCreme.nl om voor deskundig advies langs te gaan bij een Apotheek in buurt. Zodra de klant weet welk Vichy product voor hem geschikt is, kan de consument voor een “herhaal recept” op de website terecht.

Naam van de Website
Hoewel de naam onlinecreme niet volledig de lading dekt, is er bewust voor gekozen om de merknaam Vichy uit de domeinnaam van de website te houden. De merknaam Vichy is leuk om in de domeinnaam op te nemen voor de vindbaarheid in zoekmachines, maar in principe kun je niet zo maar een merknaam in je domeinnaam opnemen, zonder daar gedonder mee te krijgen met de eigenaar van het merk.

Verbeteringen OnlineCreme.nl
De komende tijd wordt er druk gewerkt aan verdere verbeteringen van de website www.onlinecreme.nl. Zo moet het snel mogelijk worden om naast met iDeal ook met Credit Card te betalen. Op basis van input van de eerste echte klanten moeten er waarschijnlijk nog veel zaken aangepast worden. Je kan van te voren veel bedenken, maar als de winkel eenmaal gaat draaien dan is het toch altijd net even anders dan verwacht.

Succesvolle eerste week
Dat er behoefte was aan een eenvoudige Vichy webwinkel waar je makkelijk en snel je Vichy producten kan kopen is wel gebleken in de eerste week. Voor de eerste maand waren 100 orders begroot met een omzet van € 3000,-. Dit was voorzichtig begroot omdat het toch even duurt om publiek naar je winkel te krijgen. Na vijf dagen zijn de eerste 100 orders al binnen met een omzet van ruim € 50,- per order, dus € 5000,- omzet binnen een week via OnlineCreme.nl. De voorraad van diverse Vichy producten moet nu snel aangevuld worden om alle nieuwe klanten tevreden te houden.

Website: http://www.onlinecreme.nl

Bron: EMEA Persberichten