Almere, 21 april 2010

The Perfect Size, een nieuwe webwinkel en ervaringsdeskundigen op het gebied van dames met een schoenmaatje meer, hebben zich gerealiseerd dat een heleboel dames de problematiek van het vinden van een vlotte en modieuze schoen in een grote maat herkennen.

Vaak zie je in de winkel dat leuke kledingstuk wat je niet zomaar kunt kopen omdat er geen bijpassende schoen te vinden is. Dit overkomt je vaker dan je lief is.

Hoe jaloers zijn wij niet op al die dames die kasten vol schoenen hebben en in de uitverkoop ook altijd een leuk paar op de kop kunnen tikken. En wat ligt er in de uitverkooprekken met maat 42? Meestel iets wat al jaar na jaar uit die stoffige schoenendoos weer in het rek wordt gelegd, om even zo snel weer in de doos terug te verdwijnen, om in het magazijn te worden bewaard voor de volgende uitverkoop. Wij worden er in ieder geval niet vrolijk van.

Loop in een willekeurige stad maar eens een schoenwinkel binnen en vraag “wat is de grootste maat in uw collectie?” Standaard krijg je te horen “maat 41 mevrouw en van sommige modellen hebben we ook maat 42”. Maar dit zijn nu net niet de modellen waar vrouwen en/of jonge meisjes met een schoenmaatje meer op zitten te wachten

The Perfect Size is van mening een gevarieerde collectie te hebben aangekocht. Voor de zakelijke, moderne en jeugdige vrouw is er ruime keus.
Wanneer u woonachtig bent in Almere, Lelystad, Muiderberg, Laren, Blaricum, Bussum of Weesp kan de bestelling op afspraak bij u thuis worden bezorgd. Niet alleen in de avonduren maar ook in het weekend. Wordt uw woonplaats niet genoemd maar bevindt deze zich in dezelfde regio neemt u dan gerust contact op omtrent bezorging bij u thuis.

Indien u het lastig vindt op basis van de foto's in de winkel een keuze te maken, bestaat de mogelijkheid, voor klanten woonachtig in bovengenoemde regio, dat The Perfect Size met de door u uitgezochte schoenen bij u langs komt, zodat u deze op uw gemak vrijblijvend kunt passen en bekijken.

The Perfect Size

Website: http://www.theperfectsize.nl