Net zoals men vakanties vroeg boekt, zo bestelt men tegenwoordig ook vroegtijdig zwemkleding, slippers, zonnebrillen en luchtbedden. Dit blijkt uit de verkoopcijfers van Zwemkleding.nl. Via Zwemkleding.nl worden nu al meer dan 50 badmode artikelen per dag verkocht en dat al in de eerste helft van januari, aldus Claudia Visser eigenares van Zwemkleding.nl sinds 2007.

Het echte zomer- en zwemkleding seizoen start normaal gesproken vanaf april. Echter blijkt uit de zoekvolumes van Google dat dit steeds meer verschuift, de zoekvolumes van eind februari 2009 zijn nu al gelijk aan de eerste week van 2010. Wellicht hebben de vroegboekers en de vakantiebeurzen invloed op dit gedrag. Het lijkt er dus op dat men er in 2011 vroeg bij wil zijn, zodat ze zeker weten dat ze een passende zwembroek, badpak, bikini of tankini kunnen kopen. Iedereen wil er tenslotte trendy bij lopen in de zomer.

De trend voor 2011 is overduidelijk prints, in alle badmode komen de grote en felgekleurde prints naar voren. Daarnaast lijkt alles te mogen dit jaar, Triangel bikini's, Push-up bikini's, Bandeau bikini's, Badpakjurkjes, Monokini's,Tankini's, alle modellen zijn toegestaan, dus voor ieder wat wils!

Website: http://www.zwemkleding.nl

Bron: EMEA Persberichten