Online radio website Onlineluisteren.nl is vernieuwd. Ruim 100 radiozenders zijn beschikbaar via een flashplayer waarmee ook favorieten ingesteld kunnen worden. De website laadt snel en biedt een gebruiksvriendelijke zoekfunctie op muziekstijl. Allerlei soorten zenders en muziekstijlen zijn beschikbaar in een overzichtelijk menu. De site biedt een compleet overzicht: onder andere nationale, regionale en lokale radiozenders zijn beschikbaar.

Nieuwe interface
Onlineluisteren.nl is erop gericht om radio luisteren via internet aantrekkelijker te maken. De interface van de website is daarom helemaal vernieuwd. Het keuzemenu is makkelijk te bedienen en reageert snel. Bij elke zender staan 2 knoppen. Met de play-knop wordt op de zender afgestemd. Door op het sterretje te klikken wordt een zender toegevoegd aan de favorieten. De favorieten komen in een apart kader te staan. De lijst met zenders is te doorzoeken, bezoekers kunnen radiozenders sorteren op genre.

Grote verscheidenheid aan zenders
Het aanbod op Onlineluisteren.nl bestaat uit diverse grote en kleine radiostations. Via de site zijn onder andere de bekende stations als 3FM en Radio Veronica beschikbaar. Ook diverse regionale en lokale zenders zijn te beluisteren. Daarnaast biedt Onlineluisteren.nl ook diverse themazenders zoals bijvoorbeeld Nashville FM en Baars Classic Rock aan.

Website: http://www.onlineluisteren.nl

Bron: EMEA Persberichten