Nijmegen, 15-02-2010.

Vorig jaar besloot Philips besloot de markt van de seks-toys op te gaan met de Intimate Massagers en begon een nieuwe divisie, relationship care. Men winst toen nog niet dat het zo'n groot succes zou worden!

De Intimate Massagers van Philips zijn kleine apparaten waarmee je het lichaam van jouw partner op heel seksuele manier kunt strelen, masseren en stimuleren. Ze lijken op mooie steentjes, met ronde vormen en speciale plekken die kunnen vibreren. Ze worden zelfs warm voor het gebruik.
Wordt seks nu net als scheren of tanden poetsen?

De warme, de sensuele en de dubbele sensuele stimulators waren een groot succes deze Valentijn. “De verkoop van de Philips stimulators steeg met 150% afgelopen maand”, aldus Djamilla de Vries, mede-eigenaar van ToyTips.nl.

Het succes?
Er blijkt grote behoefte te zijn aan intieme massage stimulators, vooral bij volwassen met een relatie tussen de 35 en 50 jaar oud. Philips was de eerste die dit signaleerde en hier goed op insprong. Grote producten van sekstoys, waaronder LELO en BigTeazeToys, erkennen deze trend en hebben beide al soortgelijke producten gelanceerd.

ToyTips.nl, een prijsvechter in de online verkoop van erotische artikelen, zegt dat de deze producten zo uniek zijn doordat ze zijn specifiek zijn ontwikkeld met beide partners in gedachten.

Een Philips Stimulator koop je al vanaf €65.95 op www.toytips.nl

Website: http://www.toytips.nl