Trainer, coach en motivator Piet Hein Bredero hanteert een bijzondere aanpak om mensen hun doelen en dromen te laten verwezenlijken. Door persoonlijke coaching leert hij dat iedereen zelf de controle heeft over het waarmaken van zijn of haar dromen. Zijn motto luidt: “Leven en werken met passie.”

Door mijn bijzondere aanpak van persoonlijke ontwikkeling en enthousiaste manier om mensen te motiveren en te inspireren, probeer ik mensen bewust te maken van het leven dat ze nu leiden en het leven dat ze zouden willen leiden. Hierdoor laat ik ze zien dat je veel meer je hart kunt gaan volgen en daardoor veel meer passie uit je werk en leven haalt. Ik probeer mensen te laten voelen en inzien dat ze veel meer kunnen bereiken dan ze zelf denken.
Dit doe ik door mensen:
● Ervan bewust te laten worden dat ze alles zelf creëren in het leven goed en slecht;
● Bewust te laten worden van de valkuilen waar ze steeds intrappen;
● Te laten zien en voelen dat ze, door hun focus te verleggen van het negatieve naar het positieve, een hele andere werkelijkheid zullen ervaren;
● De kracht te leren van dromen en doelen stellen;
● Leren te focussen op wat ze werkelijk willen en daarop actie te ondernemen.
In de bijna 50 jaar levenservaring en meer dan 30 jaar werkervaring die ik heb, ben ik door mijn werk en privéleven veel mensen tegengekomen die eigenlijk niet deden wat ze wilden in het leven. Zij lieten zich vaak belemmeren door allerlei omstandigheden en gebruikten allerlei excuses om niet de stappen te ondernemen en te gaan voor dat werk en leven van hun dromen. Ik heb in mijn werk altijd mensen, bewust of onbewust, laten inzien dat zij veel meer kunnen dan ze daadwerkelijk denken en zich daardoor kunnen gaan focussen op wat zij willen.
Mijn motivatie om te doen wat ik doe? Ik heb in mijn leven een aantal minder goede momenten gehad, zowel privé als in mijn eigen werksituatie. Je kan er voor kiezen om dit de rest van jouw leven op een negatieve manier te laten beïnvloeden of een positieve manier te laten beïnvloeden. Ik koos ervoor om uit deze situaties een positieve en wijze les te leren en vervolgens niet bij de pakken neer te gaan zitten. Ik heb menig wijze les geleerd (en zal er zeker nog wel een paar leren) om de persoon te worden die ik nu ben.
Mensen kiezen voor mijn trainingen vanwege mijn dynamische persoonlijkheid, directe aanpak en mijn grote enthousiasme om mensen te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Door middel van coaching en training, laat ik ze zien dat ze met veel meer passie door het leven kunnen gaan, met veel meer plezier werken en, kortom, daardoor een hogere levenskwaliteit hebben.

Als u als particulier of bedrijf voor mijn trainingen kiest, dan kiest u voor een persoon die een bepaalde rust en kracht uitstraalt, mensen vriendelijke doch krachtig aanspreekt en een zeer positieve energie in een ruimte neerzet waarin mensen zichzelf kunnen zijn. Ik behandel iedereen met respect en op hetzelfde niveau, maar weet wel altijd rekening te houden met iedereen zijn persoonlijke omstandigheden, uitdagingen en motivatie om mijn trainingen te volgen. Wil je meer informatie van mij hebben, weten wie ik ben, wat ik doe en wat mijn aanpak is? Neem dan contact met mij op.
Kijk voor meer informatie en mijn contactgegevens op: www.pietheinbredero.nl
Hoog in Google?

Website: http://www.pietheinbredero.nl

Bron: EMEA Persberichten