RecruitOnline heet voortaan sQout

Met ingang van medio februari heeft RecruitOnline een nieuwe naam. Het Rotterdamse werving- en selectiebureau voor vaste en tijdelijke medewerkers heet voortaan sQout.

De keuze voor een nieuwe naam is volgens directrice Nathalie Reyes bewust genomen. “De naam RecruitOnline wekte onterecht de indruk dat wij enkel actief zouden zijn via internet. Het tegendeel is waar. Wij staan voor een professionele en persoonlijke benadering, waarbij de focus ligt op ‘op oog voor talent’.

De nieuwe naam is niet zonder slag of stoot tot stand gekomen. Een intensief denkproces voerde langs verschillende lijnen van associaties. Het werd sQout; internationaal maar vertrouwd en tegelijkertijd origineel en fris. De naam was zelfs nog te deponeren, ook de domeinnaam was vrij, praktische en belangrijke afwegingen.

Behalve een nieuwe naam is tevens een nieuwe huisstijl en een nieuwe, interactieve website ontwikkeld in samenwerking met Otys en PXL. Mede hierdoor is de service van sQout nog beter geworden.

Een greep uit de extra mogelijkheden via www.sqout.nl:

- sQout kan via de Matching Technology van Otys en haar partner, Actonomy, sneller en beter een selectie maken uit het kandidatenbestand.

- Dankzij de SEO technologie van Otys zijn vacatures beter via Google te vinden.

- Door de integratie van website en backoffice kan sQout beter marketingacties uitzetten en middels doelgroepsegmentatie kan sQout nog sneller de juiste kandidaten voor haar klanten vinden.

- In de toekomst kunnen opdrachtgevers via een beveiligde omgeving profielen van beschikbare kandidaten bekijken.

- Kandidaten kunnen via de nieuwe website gerichter en efficiënter zoeken naar interessante vacatures, op basis van categorieën en andere zoektermen.

- Het is voor kandidaten mogelijk een persoonlijk Mijn sQout account aan te maken. Via Mijn sQout kunnen ze online de status van hun sollicitatie(s) volgen, online hun CV bewaren en aanpassen en automatisch op de hoogte blijven van de nieuwe vacatures.

Over sQout
sQout is al een aantal jaren actief als werving- en selectiebureau in de regio Zuid Holland. Het bedrijf biedt opdrachtgevers gekwalificeerde, vaste en tijdelijke medewerkers die een bijdrage leveren aan het succes van hun onderneming. Kandidaten kunnen bij sQout terecht voor een nieuwe uitdagende baan, waarin ze zich volledig kunnen ontplooien.

Het dienstenpakket van sQout omvat naast werving & selectie ook uitzenden en detacheren. sQout richt zich op een viertal specifieke vakgebieden: Secretarieel, Commercieel, Financieel en ICT.

Links:

http://www.sqout.nl

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u terecht op www.sqout.nl. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via T 010 242 75 95 of E [email protected].

Website: http://www.sqout.nl