Persbericht Schaafijs
Schaafijs zal het nieuwe ijsje van deze zomer worden

Een Schaafijsje (www.conceptfoods.eu) is de nieuwste ijstrend in Nederland. Na de introductie van Frietje Spiraal is het nu tijd voor Schaafijs. Inmiddels is het ijs onder de naam Snowcone of Shaved ice al razend populair in Amerika, Suriname en Hawaï. Ook in Nederland wordt Schaafijs steeds bekender. Voor snackbarhouders, standhouders en horecaondernemers is deze nieuwe lekkernij dan ook een welkome aanvulling op hun bestaande assortiment. Schaafijs wordt met een schaafijs machine gemaakt. Concept Foods Europe biedt via de website www.conceptfoods.eu ondernemers de kans om eenvoudig en goedkoop een schaafijsmachine te kopen.

Nederlandse primeur met de Schaafijsmachine

“Momenteel worden soortgelijke machines alleen in het buitenland aangeboden”, aldus Chantal van de Ven van Concept Foods Europe. “Wij hebben de Nederlandse primeur met de introductie van de Schaafijsmachine. Wij bieden snackbarhouders, standhouders en de horecaondernemers een degelijke en professionele ijsmachine voor een scherpe prijs.” Het tijdstip van de lancering van schaafijs is perfect. Juist nu, aan het begin van de zomer is Schaafijs een vernieuwende uitbreiding van het traditionele ijs zoals Schepijs, Waterijs en Softijs. De mogelijkheden met het Schaafijs zijn eindeloos.

Wat is Schaafijs

Schaafijs wordt gemaakt van ijsklontjes. Deze worden tot sneeuw geschaafd in een machine. Het geschaafde ijs komt in een bekertje. Smaak wordt toegevoegd door middel van siroop. De siroop is te verkrijgen in tien tallen smaken en is ook beschikbaar in een suikervrije variant. Schaafijs is lekker, vrolijk en zal zeker de aandacht van de klanten trekken. Schaafijs is onweerstaanbaar lekker!

Hoog gespannen verwachtingen

Deze eenvoudige en zeer rendabele manier van ijs eten maakt de Schaafijsmachine populair bij ondernemers. “Via onze webwinkel hebben we de laatste weken al een aantal machines verkocht”, stelt een tevreden Van de Ven vast. “Wij verwachten de komende periode dan ook veel machines te verkopen. We merken daarbij dat de mond-op-mond reclame prima werkt. Consumenten genieten van een Schaafijsje en dat wekt de interesse van andere horecaondernemers.
Over Concept Foods
Concept Foods Europe is in Nederland de exclusieve leverancier van de Schaafijsmachine. Ook internationaal bedient Concept Foods Europe een gestaag groeiende klantengroep. Met de schaafijsmachine kunnen snackbarhouders, standhouders en horecaondernemers eenvoudig een Schaafijsje creëren. Een Schaafijsje is heerlijk geschaafd ijs (sneeuwstructuur) wat men in een bekertje moet doen. Na het schaven van het ijs kan men diverse siroop smaken naar wens over het ijs gieten. Deze smaken zijn ook suikervrij te verkrijgen

Website: http://www.conceptfoods.eu