Het online social learning platform icttrainingen.nl heeft de MKB Best Choice Award gewonnen. De award is toegekend door Winmagpro, het ICT magazine voor het MKB. Winmagpro onderstreept met deze award de toegevoegde waarde van online leren voor het MKB. Het innovatieve leerconcept van icttrainingen.nl combineert scherp geprijsde online e-learning met een kenniscommunity waar ICT professionals in het MKB kunnen profiteren van elkaars kennis.

Uitermate geschikt voor het MKB
Belangrijke elementen voor het winnen van de MKB best choice award zijn innovativiteit, scherpe prijs/kwaliteitsverhouding, flexibiliteit en hoogwaardige dienstverlening. Icttrainingen.nl gaat met haar online leerconcept nog verder:

  • Binnen 1 minuut online starten met een training
  • Trainingen kunnen 24/7 & 365 dagen per jaar gevolgd worden
  • Leren in de eigen praktijkomgeving
  • De cursist bepaalt zelf waar en wanneer de training wordt gevolgd
  • Toegang tot een online kenniscommunity voor en door ICT professionals
  • De trainingen zijn tot 80% goedkoper dan klassikaal
  • Volledig online leerconcept

Social learning en leren 2.0
Icttrainingen.nl is gebaseerd op de principes van social learning en leren 2.0. Onderzoek wijst uit dat je het meest leert van andere mensen. Oftewel: sociale interactie is de meest effectieve vorm van leren. Dat is goed terug te zien in de opkomst van sociale internetdiensten als hyves, twitter en youtube. De kern van deze diensten is interactie tussen mensen om eenvoudig en snel kennis te delen. Het gevolg is dat de grenzen tussen formeel leren (bv klassikaal) en informeel leren (bv via youtube) aan het vervagen zijn. Het social learning platform waarop icttrainingen.nl is gebaseerd, faciliteert deze nieuwe manier van leren.

Hoogwaardige e-learning trainingen
De online e-learning trainingen op icttrainingen.nl zijn volledig self-supporting en zeer interactief. Trainingen bevatten bijvoorbeeld didactische spellen, oefenexamens, interactieve films en online toegang tot servers om kennis in de praktijk te testen. Ook het certificeringsexamen wordt direct online geboekt. Het opleidingsaanbod is zeer breed: van systeembeheer tot softwareontwikkeling en van IT security tot databasemanagement.

Online kenniscommunity
De kenniscommunity is gericht op het delen van kennis tussen ICT professionals. Ook buiten de eigen directe werkomgeving. Het is een online platform om kennisdeling te stimuleren en te ondersteunen. Kennis wordt onder andere gedeeld in de vorm van blogs, video’s, artikelen van experts, groepen en forums. De professional kan op ieder moment met vragen terecht in de community.

—————- Einde persbericht —————-

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Beeldmateriaal bij dit bericht:

Op de volgende locatie kunt u beeldmateriaal vinden dat u kunt gebruiken bij dit bericht: http://www.icttrainingen.nl/Social-learning-platform-wint-MKB-best-choice-award.html

MKB Best Choice Award

U kunt hier de award downloaden: MKB Best Choice Award Icttrainingen.nl (PDF)

Over E-learningportals BV

E-learningportals richt zich op innovatie op het vlak van (zakelijk) leren en kennisdeling. Hiervoor ontwikkelt E-learningportals onder andere een social learning platform. Op basis van dit platform kunnen online opleidings- en kennisdelingsportals worden opgezet. Deze portals richten zich altijd op specifieke groepen professionals.

Met social learning is de professional zelf in controle over zijn of haar leerproces. Hij/zij bepaalt zelf waar en wanneer er geleerd wordt. Omdat alles online gebeurt is er geen onnodige reistijd en zijn de kosten laag. Tevens biedt social learning toegang tot een community van professionals in hetzelfde vakgebied.

Meer informatie n.a.v. dit persbericht:

Patrick Kieviet

T: 026-8402941
E: [email protected]
W: www.icttrainingen.nl

Adresgegevens:

Lokaalspoor 38
6846 GP Arnhem

Postbus 4148
6803 EC Arnhem

Website: http://www.icttrainingen.nl

Bron: EMEA Persberichten