STAAAL, het exclusieve Nederlandse designmerk met alleen maar handgemaakte design meubels heeft twee unieke design wijnrekken aan haar collectie toegevoegd. Er is gekozen om te starten met een relatief klein wandmodel voor 6 wijnflessen en – voor de verzamelaar en echte wijnliefhebber – een groot model dat zelfstandig staat en waar 40 wijnflessen in passen.

De basis voor de wijnrekken is een duurzaam en ultra-hippe bamboe plaat waarin roest vast stalen (rvs) pennen zijn geschoven. Hierdoor ontstaat een heel minimalistisch effect. Het bamboe blad in combinatie met het rvs zorgt ervoor dat de wijnrekken zowel in een moderne inrichting als in een meer klassieke omgeving prima tot hun recht komen. De wijnrekken zijn niet voor iedereen weggelegd. De eigenaar van een wijnrek van STAAAL laat zien dat hij goede wijn en design kan waarderen. Een goed gevuld wijnrek bedekt de bamboe plaat haast volledig, terwijl bij een leger (of compleet leeg) wijnrek het bamboe en de prachtige rvs pinnen zichtbaar worden.

Meubels op maat
Zoals met alle meubels van STAAAL zijn ook de nieuwe wijnrekken ´customizable'. Dat wil zeggen dat de klant ervoor kan kiezen om het rek groter of kleiner te laten maken. Een goed restaurant kan bijvoorbeeld behoefte hebben om meer wijnen in haar wijnrek kwijt te kunnen. Doordat alle designmeubels van STAAAL met de hand in Nederland worden vervaardigd heeft de klant de mogelijkheid om het meubel op maat te laten maken. Een wijnrek kan er bijvoorbeeld prima voor dienen om een nis of hoek op te vullen. Het zou zonde zijn als het meubel net niet netjes past.

Nieuwe doelgroep
Met het toevoegen van de wijnrekken aan haar collectie boort STAAAL een nieuwe doelgroep aan, namelijk restaurants. Consumenten waarderen wijn hoger als deze op een goede manier wordt gepresenteerd. Een goed gevuld design wijnrek kan hierbij helpen. Zoals met al haar meubels richt STAAAL zich op het hogere segment, ook met restaurants.

Over STAAAL
STAAAL is een jong designmerk dat handgemaakte designmeubels ontwerpt, maakt en verkoopt. De basis van de designmeubels is altijd van metaal, vaak in combinatie met modern bamboe of glas. Verkoop van de designmeubels gaat exclusief via de website www.staaal.nl. De collectie bestaat uit design salontafels, design bijzettafels, diverse design accessoires en vanaf nu dus ook design wijnrekken. Meer informatie vindt u op onze website.

Website: http://www.staaal.nl

Bron: EMEA Persberichten