Stropdassenwinkel heeft haar e-commerce actitiveiten uitgebreid naar Frankrijk, onder de naam Cravates-shop.fr. Daarmee is Stropdassenwinkel één van de eerste internationale spelers in de online verkoop van cravates in Frankrijk.

Stropdassenwinkel.nl, opgericht in 2004, is actief in de online verkoop van stropdassen en pochetten. Daarnaast is Stropdassenwinkel specialist in custom stropdassen voor bedrijven en verenigingen. Een stropdas kan in elk gewenst dessin op maat, al dan niet voorzien van een logo, geconfectioneerd worden.

Reeds in 2006 is Stropdassenwinkel over de grenzen heen gegaan. In o.a. Duitsland (Krawatten) en Engeland (ties) is Stropdassenwinkel actief. Frankijk is door het grote aantal inwoners (ruim 62 miljoen) een grote potentiële afzetmarkt. Daarnaast is de franse mode conventioneel en klassiek. Tenslotte neemt het aantal internetaansluitingen ook in Frankrijk gestaag toe. Deze redenen vormen voor Stropdassenwinkel het besluit om ook in Frankrijk te opereren.

Naast stropdassen worden in Frankrijk ook gerelateerde mode accessoires als manchetknopen, vlinderstrikken, bretels en riemen aangeboden. Zo vindt de man er alle accessoires onder één dak. Tevens biedt de site informatie over dresscode; wanneer draag je een stropdas, hoe combineer je een riem met een paar schoenen, en wat draag je indien er black tie of white tie op de uitnodiging staat. Ook instructies over stropdassenknopen, de juiste knoop bij de diverse overhemdboorden en wasinstructies komen aan bod.

Stropdassenwinkel.nl is onderdeel van Accessoirewinkel.nl. Accessoirewinkel.nl is de overkoepelende site voor 11 lifestyle winkels voor hem en haar. In de winkels worden enkel hoogwaardige producten opgenomen, met een uistekende prijs/ kwaliteit verhouding. De verzendkosten bedragen slechts 1,00 euro per artikel. De webwinkels bieden beveiligde betaalmogelijkheden aan en kennen allen een niet goed-geld terug garantie.

Stropdassenwinkel.nl
Baarslaan 91
2215 XK Voorhout
0252 86 17 01

Website: http://www.cravates-shop.fr

Bron: EMEA Persberichten