De nummer één autoriteit op het gebied van online roulette, Roulette4fun, heeft haar nieuwe roulette website gelanceerd. Deze omvat een uitstekende grafische vernieuwing, verbeterde functionaliteit en een volledig opnieuw ontworpen interface dat de gebruikers een meeslepende en gebruiksvriendelijke
spelervaring laat beleven. De nieuwe gebruikersinterfaces biedt gebruikers een compleet overzicht aan van alle relevante nieuwtjes, maar ook gratis proefspellen, de beste roulette deals, strategieën, trucs en andere informatie dat van belang is voor iedere roulettespeler.

De vernieuwde website biedt zoveel meer aan dan enkel een verfijnde gebruikersinterface; de vernieuwde Roulette4fun site is ontworpen om de bezoekers ervan meer en regelmatiger updates en nieuws te brengen. De website kreeg zowel het GPWA keurmerk als het eCONGRA veiligheidslabel toegekend. Deze keurmerken worden toegekend aan websites die eerlijke spelen promoten, de spelers beschermen en op een verantwoorde manier zich profileren.

De vaste bezoekers van Roulette4fun zijn uitzonderlijk blij met de nieuwe updates en zijn onder de indruk van het resultaat. Een medewerker van het Roulette4fun team gaf het volgende commentaar over de nieuwe website : “We zijn trots op wat we tot nu toe verwezenlijkt hebben, maar we weten dat dit slechts het begin is. De gebruikersinterface is op een fantastische manier verbeterd en we beschikken over een uitstekende verstrekking van de inhoud ervan. We zijn hierover nog niet helemaal tevreden. We blijven hard aan de website werken en onze doelstelling is onze gebruikers de best mogelijk informatie en spelervaring te verschaffen.”

De nieuwe website staat al online en is te bereiken via www.roulette4fun.com/nl.

Over Roulette4fun

Roulette4fun is de toonaangevende roulette website die zijn gebruikers informatie over alle aspecten van roulette verschaft. Roulette4fun werd in 2001 opgericht en is uitgegroeid tot één van de leidende autoriteiten op het gebied van online roulette.

Website: http://www.roulette4fun.com/nl

Bron: EMEA Persberichten